14.12.2021 18:00:00 - 14.12.2021 19:00:00 verkosssa

Andrei Koivumäki: Oman asenteen merkitys

14.12.2021 18:00

verkosssa

Andrei Koivumäki: Oman asenteen merkitys

Oma asenne ratkaisee viime kädessä kaiken. Asennetta ja motivaatiota ei voi rahalla ostaa, mutta sitä voi kehittää tekemällä tiettyjä asioita ja ennen kaikkea unelmoimalla. Pitää tietää tasan tarkkaan, mitä haluaa ja mielellään mihin mennessä sekä miksi. Koska miksi on vahvempi kuin miten.

Jotta unelmaan päästään, se pitää nähdä kirkkaana edessään, uskoa siihen ja asettaa myös selkeät stepit. Kun nämä ovat kohdallaan, päästään tuloksiin, kunhan muistetaan tehdä myös töitä sen eteen.

Maksuttomaan tilaisuuteen voivat ilmoittautua ekonomijäsenet ja KylteriPlus-jäsenet.  

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Tilaisuuden tarjoavat Suomen Ekonomit ja Tekniikan akateemiset TEK.

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy
Määrä

Ilmoittautuminen päättyy 14.12.2021 17:25

Määrä:


Andrei Koivumäki

eventilla-andrei-koivumaki.png (44 KB)

Neliöt Liikkuu LKV:n perustaja. Andrei Koivumäki kuuluuSuomen tunnetuimpien ja menestyneimpien kiinteistövälittäjien joukkoon. Andrei aloitti alalla täysin nollasta, itselleen tuntemattomassa kaupungissa. Usko itseen, vahva työmoraali, itsekuri, kunnianhimo sekä kova ja jatkuva tekeminen ylämäistä huolimatta ovat nostaneet Andrein Suomen huippuvälittäjien kärkinimeksi.

Andrei Koivumäki aloitti Kallion Kiinteistömaailmassa vuonna 2012. Jo ensimmäisen työvuoden jälkeen hän oli toimiston paras välittäjä, eikä Andrei tämän jälkeen luovuttanut parhaan myyjän titteliä kenellekään muulle. Vuosina 2015–2017 Andrei työskenteli Helsingin Kiinteistömaailman lippulaivamyymälässä Bulevardilla sekä asuntomyyjänä, että kehitysjohtajana. Bulevardilla työskennellessään Andrei Koivumäki nosti yrityksen liikevaihtoa merkittävästi ja toimisto vakiinnutti paikkansa ketjun ykkösmyymälänä kaikista Helsingin myymälöistä, mikä oli vaikeana markkina-aikana suuri saavutus. Vuonna 2017 Helsingin Kotijoukkue houkutteli Andrein riveihinsä asuntomyyjäksi ja kehitysjohtajaksi. Andrei työskenteli Helsingin Kotijoukkueessa 2 vuotta, jonka aikana hän rikkoi kaikki yrityksen myyntiennätykset.

Andrei on toiminut kiinteistövälitysalalla suunnannäyttäjänä ja nostanut esimerkiksi sosiaalisen median hyödyntämisen asuntojen markkinoinnissa uudelle tasolle. Andrei on saavuttanut sosiaalisen median avulla merkittävän näkyvyyden ja brändiarvon yrityksille, joissa hän on työskennellyt. Andrei välittää asuntoja erilaisella ja raikkaalla otteella – sosiaalisen median hyödyntämisen lisäksi Andrei toi asuntoesittelyvideot osaksi asunnonvälitystä myös Suomessa.

Mies on tähdittänyt keväällä 2019 Nelosella ilmestynyttä tv-ohjelmaa Asuntokaupat sokkona sekä kirjoittanut kaksi hyvin menestynyttä ammattikirjallisuuden kirjaa.

Paikkoja saatavilla

Ajankohta

Alkaa:  

14.12.2021 18:00:00

Päättyy:  

14.12.2021 19:00:00

Lisätiedot

Eeva Niskanen

045 260 2884

eeva.niskanen@ekonomit.fi

Tapahtumapaikka

verkosssa