Helsingin Ekonomit - Nuoret Ekonomit

Tapahtuman oletuskuva

Alumniwebinaari Vaasa: Pääomasijoittaminen urana ja rahoituskeinona

15.4.2021 09:00

  • Oletko miettinyt, mitä pääomasijoittamisen maailma oikeasti pitää sisällään?
  • Mitä nämä Leijonan luolastakin tutut bisnesenkelit yrityksistä etsivät ja miten he erottelevat potentiaaliset jyvät akanoista?
  • Millaista on työskennellä intensiivisellä rahoitusalalla? 

Asiantuntijavieraamme on todellinen sijoitusalan konkari ja Vaasan yliopiston rahoitukseksen pääaineesta maisteriksi valmistunut Marko Kyyrönen, joka tällä hetkellä toimii toimitusjohtajana Sparkmindilla, Euroopan toiseksi suurimmassa opetusteknologiaan keskittyvässä pääomasijoitusyhtiössä.

Markolla on kokemusta useasta eri sijoitusyhtiöstä ja hän on tehnyt mittavan uran usean eri rahoitusalaan keskittyvän yhtiön johtotehtävissä. Hän on ollut mukana perustamassa useampaa sijoitusrahastoa, joten webinaarissa tullaan käymään kattavasti sijoitusalaa niin yrittäjän, kuin myös sijoittajan näkökulmasta. Lisäksi pääsemme kuulemaan, miten Markon ura kehittyi yliopiston luentosaleista pääomasijoitusyhtiön johtoon. 

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki kylterit ja ekonomit kaupungista riippumatta. Mukaan voivat ilmoittautua myös kylterit ja ekonomit, jotka eivät ole ekonomiyhteisön jäseniä.

Ilmoittaudu viimeistään 15.4. klo 8.30.

Tervetuloa mukaan!

Järjestäjät: Nuoret Ekonomit ja Warrantti ry

Tapahtuma on osa Helsingin Ekonomien alumniwebinaarisarjaa, joka järjestetään yhteistyössä eri kaupunkien alumni- ja opiskelijajärjestöjen kanssa. Tapahtumassa kuullaan kyseisestä kaupungista valmistuneen ekonomin tarina ja ajankohtainen teema.

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Myynti päättyy
Määrä

Myynti päättyy 15.4.2021 08:30

Määrä:


Myynti päättyy 15.4.2021 08:30

Määrä:


Suomen Ekonomit on kauppatieteellisen yliopistotutkinnon suorittaneiden sekä alan opiskelijoiden, eli kyltereiden, palvelu- ja etujärjestö. Jäsenet kuuluvat 25 ekonomiyhdistykseen ja 14 opiskelijayhteisöön ympäri Suomen.
Ekonomiyhteisön muodostavat Suomen Ekonomit, alueelliset ekonomiyhdistykset sekä alueelliset opiskelijayhteisöt.

Ajankohta

Alkaa:  

15.4.2021 09:00

Päättyy:  

15.4.2021 10:00

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki