Helsingin Ekonomit

Tapahtuman oletuskuva

WEBINAARI: Muutoksen johtaminen 2.0

20.11.2020 09:00

Muutoksen johtaminen 2.0

Vastuullinen johtajuus -webinaarisarjan 4. osa

Muutoksesta ja muutoksen johtamisesta puhutaan nyt paljon. Mitä tehdä, kun organisaatiolla ovat hallussa perustiedot ja -taidot muutoksen tukemiseen, mutta muutos ei silti etenekään suunnitellusti? Entä mitä tehdä, kun muutos syystä tai toisesta pysähtyy?

Pääset kuulemaan Novetoksen kokeneiden asiantuntijoiden Markus Pessin ja Sari Arolinnan esittelemiä konkreettisia malleja ja käytännön vinkkejä haastavien muutostilanteiden ratkaisuun. Keinoja haetaan mm. minäpystyvyyden, myötätunnon ja kompleksisuuden näkökulmista.

Ilmoittaudu viimeistään 20.11. klo 8.30.

 

Helsingin Ekonomit ja Novetos järjestävät yhdessä artikkeli- ja webinaarisarjan , johon kuuluu 4-5 webinaaria vuodessa. Webinaareissa Novetoksen asiantuntijat tarjoavat uusinta tietoa, toimivia työkaluja sekä näkemyksiä ja kokemuksia johtajuuden kehittämisestä. Vastuullisen johtajuuden teemaa avataan pala kerrallaan.

_________________


Brella-virtuaaliverkostoituminen

Verkostoidu virtuaalisesti!

Tapahtumapäivän (20.11.)  aikana ekonomiyhteisön jäsenten on mahdollista verkostoitua virtuaalisesti ja hoitaa päivän aikana jopa kymmeniä tapaamisia.

Brella-virtuaaliverkostoituminen tarkoittaa one-to-one virtuaalipikatapaamisia muiden osallistujien kanssa. Tapahtumaan ilmoittautuneet saavat käyttöönsä Brella-työkalun, jolla voi etsiä yhteisiä mielenkiinnonkohteita jakavia ihmisiä, ja sopia heidän kanssaan 15 minuutin virtuaalitapaamisia tapahtumapäivän aikana.

Saat noin viikkoa ennen ennen tapahtumaa sähköpostiisi linkin, jonka kautta pääset tutustumaan muihin osallistujiin ja sopimaan heidän kanssaan pikatapaamisia. Ota webinaaripäivästä kaikki irti!

brella_2019.png (509 KB)

_________________

 

Novetos on toiminut vuodesta 1997 suomalaisen johtamisajattelun ja kehittämisen eturintamassa. Ajattelumme nojaa positiiviseen ihmiskäsitykseen, positiiviseen psykologiaan ja yksilölähtöisyyteen. Olemme luoneet osallistavia menetelmiä arvoprosesseihin, olleet ensimmäisten joukossa tuomassa business coachingia, valmentavan johtamisen filosofiaa ja toimintamalleja Suomeen. Alusta asti olemme pyrkineet yhteiskunnallisesti laaja-alaiseen ja kestävään vaikuttavuuteen tekemällä työelämästä elämisen arvoista.

novetos.png (30 KB)

Paikkoja ei enää tarjolla.

Tämä webinaari on avoin kaikkien ekonomi- ja kylteriyhdistysten jäsenille.

 

 

Ajankohta

Alkaa:  

20.11.2020 09:00

Päättyy:  

20.11.2020 10:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki