Helsingin Ekonomit - Konsuliklubi

Tapahtuman oletuskuva

WEBINAARI: Jo riittää viherpesu! Tekoälyn ja datan hyödyntäminen vastuullisuuden kokonaisarvioinnissa

26.8.2020 15:00

Webinaari

Jo riittää viherpesu! Tekoälyn ja datan hyödyntäminen vastuullisuuden kokonaisarvioinnissa

Vastuullisuus ei ole trendi, se on ominaisuus, joka on tullut jäädäkseen ja jonka merkitys tulee kasvamaan. Mutta miten arvioida yrityksen vastuullisuutta kokonaisuutena? Mitä arvoa yrityksen liiketoiminta saa aikaan käyttämillään resursseilla?

The Upright Project on elokuussa 2017 perustettu hanke, jonka missiona on kannustaa yrityksiä optimoimaan nettovaikutuksiaan. Koneoppimiseen perustuvan, datavetoisen työkalun avulla Upright tarjoaa vertailukelpoista ja yhteismitallista tietoa fiksumman päätöksenteon mahdollistamiseksi yrityksen itsensä lisäksi niin sijoittajille, työtekijöille kuin asiakkaille. Työkalu arvioi yritysten vaikutuksia ympäristöön, terveyteen, yhteiskuntaan ja uuden tiedon luomiseen ottamalla huomioon yritysten ja tuotteiden koko arvoketjun. 

Tule mukaan kuulemaan konkreettisia esimerkkejä ja keinoja siitä, miten vastuullisuuden arviointi viedään aivan uudelle tasolle! Webinaarissa pääsemme tutustumaan tarkemmin, miksi ja miten Upright rakentaa koneoppimiseen pohjautuvaa mallia yritysten ja tuotteiden vaikutusten mittaamiseen. Lisäksi keskustelemme siitä, miten jo nyt sijoittajat ja yritykset hyödyntävät nettovaikutusdataa liiketoiminnassaan.

Ohjelma

  • 15.00 - 15.10 Tilaisuuden avaus ja johdatus aiheeseen, Heli Törrönen, Konsuliklubi, Helsingin Ekonomit
  • 15.10 - 16.00 Vastuullisuuden arvioinnin uusi aikakausi, Toni Laitila, Head of Operations & Clients, The Upright Project
  • 16.00 Tilaisuuden päätös, Heli Törrönen

Ilmoittaudu viimeistään 26.8. klo 14.30.

Tervetuloa!

Järjestäjä: Konsuliklubi

Paikkoja ei enää tarjolla.

Tämä webinaari on avoin kaikkien ekonomi- ja kylteriyhdistysten jäsenille.

Ajankohta

Alkaa:  

26.8.2020 15:00

Päättyy:  

26.8.2020 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki