Helsingin Ekonomit - Digiekonomit

Tapahtuman oletuskuva

WEBINAARI: Kyberturvallisuus - Näin tietosi vuotavat rikollisille

9.9.2021 16:00

Kyberturvallisuudesta on tullut tärkeä osa jokapäiväistä elämäämme sekä vapaa-ajalla että työelämässä. Yhteiskunnan digitalisoituessa myös rikollisuus on siirtynyt verkkoon ja kyberrikolliset ovat keksineet monenlaisia keinoja yksilöiden huijaamiseksi. Tietomurrot- ja vuodot, tietojenkalastelu, huijauspuhelut, identiteettivarkaudet ja romanssihuijaukset ovat nykyään erittäin yleisiä ja niiden seuraukset voivat olla hyvin ikäviä.

Webinaarissa saat ajankohtaista tietoa siitä, mitä kyberturvakentällä on viime aikoina tapahtunut ja siitä millaisia keinoja rikolliset käyttävät päästäkseen käsiksi sinun henkilökohtaisiin tietoihin. Lisäksi saat ymmärryksen siitä, miten ongelmatilanteissa, esimerkiksi kyberrikoksen uhriksi joutuessa, tulee toimia ja miten voit suojata omia tietojasi.

Puhujana toimii Anu Laitila, joka vastaa Nixulla tietoturvatietoisuuteen liittyvistä harjoituksista ja koulutuksista. Lisäksi hän on mukana asiakasprojekteissa ja kouluttaa ja harjoituttaa yritysten henkilöstöä tietoturva-asioihin liittyen niin työssä kuin vapaa-ajalla.

Ilmoittaudu viimeistään 9.9. klo 15.30.

Järjestäjä: Digiekonomit

Paikkoja ei enää tarjolla.

Tämä tapahtuma on avoin kaikille ekonomi- ja kylteriyhdistysten jäsenille.

Ajankohta

Alkaa:  

9.9.2021 16:00

Päättyy:  

9.9.2021 18:00

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki