10.3.2021 09:00 - 10.3.2021 10:00 oma tietokone

Suomen Ekonomien talousaamu

10.3.2021 09:00

oma tietokone

Martti & Martin kadonneen talouskasvun jäljillä

Taloustaiturit Martti Hetemäki ja Martin Paasi analysoivat ajankohtaista taloustilannetta ja pohtivat kasvun mahdollisuuksia aamukahvin äärellä.

Miksi Suomeen haikaillaan osaajia ulkomailta, vaikka työttömyys on korkealla? Kuinka päästä Ruotsin rinnalle perässä hiihtämisen sijaan? Miten investoinnit saadaan nousuun? Onko taloudella etiikkaa – voiko kasvua tehdä kestävästi?

Löytävätkö kaksi hyvin erilaisen uran tehnyttä talousasiantuntijaa yhteisen sävelen vai onko heillä eri lääkkeet Suomen taloustilanteen kohentamiseksi?

Ota kuppi kuumaa ja liity seuraamaan keskustelua – heräät varmasti.

Tervetuloa mukaan!

Tilaisuuden tarjoaa Suomen Ekonomit ja Helsinki Graduate School of Economics. 

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Myynti päättyy
Määrä

Myynti päättyy 10.3.2021 08:29

Määrä:


Osallistumalla tapahtumaan suostut siihen, että voimme tapahtuman jälkeen olla sinuun yhteydessä.

Myynti päättyy 10.3.2021 08:29

Määrä:


Martti Hetemäki

martti_hetemaki_2.jpg (141 KB)

Martti Hetemäki on tehnyt merkittävän ja vaikutusvaltaisen uran valtiovarainministeriössä valtiosihteerinä ja kansliapäällikkönä. Ennen nimitystä kansliapäälliköksi hän toimi alivaltiosihteerinä ja sitä ennen muun muassa kansantalousosaston päällikkönä. Hetemäkeä on yleisesti pidetty Suomen vaikutusvaltaisimpana virkamiehenä. Lokakuun 2020 alussa hän siirtyi työelämäprofessoriksi Helsinki Graduate School of Economicsiin (Helsinki GSE). Professuuri sijoittuu puoliksi Helsingin yliopistoon ja puoliksi Aalto-yliopistoon. Hän on väitellyt valtiotieteen tohtoriksi Helsingin yliopistosta.

Martin Paasi

martin_paasi_3.jpg (121 KB)

Martin Paasi on Suomen Ekonomien hallituksen puheenjohtaja, Nordnetin riippumaton talousasiantuntija ja konsulttiyritys Recubatorin perustaja. Paasi tunnetaan myös Suomen suosituimman bisnespodcastin #rahapodin vetäjänä. 

Uransa Paasi aloitti arvopaperivälittäjänä ja salkunhoitajana Handelsbankenissa. Kokemusta tämän jälkeen kertynyt mm. Helsingin Pörssin pääanalyytikkona, Seligson & Co-rahastoyhtiön rahastosalkunhoitajana ja toimitusjohtajana, tukholmalaiseen East Capital Asset Managementin varatoimitusjohtajana ja toimitusjohtajana, Amanda Capitalin toimitusjohtajana sekä tämän tytäryhtiön Amanda Advisorsin hallituksen puheenjohtajana.

Koulutukseltaan Paasi on kauppatieteiden maisteri ja CEFA (Certified European Financial Analyst).

Eeva Lehtimäki

eeva_lehtimaki_3.jpg (104 KB)

Keskustelun vetää pitkän linjan politiikan toimittaja ja MTV Uutisten yhteiskuntatoimituksen päällikkö Eeva Lehtimäki.

Paikkoja saatavilla

Ajankohta

Alkaa:  

10.3.2021 09:00:00

Päättyy:  

10.3.2021 10:00:00

Lisätiedot

Eeva Niskanen

045 260 2884

eeva.niskanen@ekonomit.fi

Tapahtumapaikka

oma tietokone