25.5.2021 17:00 - 25.5.2021 18:30 Virtuaalinen - oma tietokone tai mobiililaite (Zoom)

Ennakointitiedon hyödyntäminen läpi organisaation -minikoulutus

25.5.2021 17:00

Virtuaalinen - oma tietokone tai mobiililaite (Zoom)

Ennakointi- ja skenaariotyö on perinteisesti mielletty osaksi johtoryhmä- ja strategiatyötä tai esimerkiksi tuotekehitykseen ja kehityshankkeisiin kuuluvaksi. Viimeistään korona-aika on kuitenkin osoittanut, että ollakseen tulevaisuudenkestävä ja muutoskykyinen, organisaatio tarvitsee kokonaisvaltaista ennakointikyvykkyyttä sekä kykyä hyödyntää ennakointitietoa arjen, yhdessä työskentelyn, osaamisen ja liiketoiminnan kehittämisessä.

Ennakointitietoa kerätään hyödyntämällä tekoälyä ja erilaisia tietoa jäsentäviä alustoja. Mikään ei kuitenkaan muutu, ellei organisaatio opi vapauttamaan ennakointitietoa koko henkilöstön käyttöön, luo paikkoja käydä tulevaisuus- ja ennakointikeskustelua sekä vastuuta ja valtuuta koko henkilöstöä hyödyntämään ennakointitietoa oman osaamisen sekä liiketoiminnan kehittämisessä. Edelläkävijäorganisaatioissa ennakointitieto ja ennakointitaidot kuuluvat kaikille.

 

Ennakointitiedon hyödyntäminen läpi organisaation -minikoulutuksen aikana:

  • Opit mitkä ovat osallistavan ennakoinnin hyödyt organisaatiolle, tiimille ja yksilölle
  • Opit mitä osallistava ennakointi edellyttää organisaatiolta
  • Saat esimerkkejä miten ennakointitietoa voidaan hyödyntää läpi organisaation

Kenelle tarkoitettu

Soveltuu erityisesti johto- ja kehitystyössä oleville. Soveltuu lisäksi jokaiselle, joka haluaa kehittää ymmärrystä ja osaamista osallistavasta ennakointityöstä

Lyhyt kuvaus Tulevasta

Muutostoimisto Tuleva on osallistavan ennakoinnin, strategisen osaamisen ennakoinnin ja ennakoivan urasuunnittelun suunnannäyttäjä. Tulevan monialainen asiantuntijatiimi vahvistaa yksilöiden, tiimien ja organisaatioiden tulevaisuudenkestävyyttä auttamalla ja innostamalla ottamaan ennakoinnin ja ennakointitiedon hyödyntämisen osaksi arkea. Rakennamme työelämää, jossa ennakointitieto ja ennakointitaidot kuuluvat kaikille – sillä vain niin luodaan tulevaisuudenkestäviä edelläkävijöitä.

"Näemme mahdollisuuksia kaikkialla ja kaikissa. Pidämme katseen tiukasti tulevaisuudessa. Ruokimme uteliaisuutta, rohkaisemme tekoihin."

Kouluttajamme Mari Tähjä on ennakointi- ja strategiatyön johtava asiantuntija, joka luo ajatuksiisi liikkuvuutta ja tuoreita näkökulmia. Mari on innostava ja monipuolinen fasilitaattori, jonka työskentelytapojen pohjana on dialogisuus ja läsnäoleva vuorovaikutus. Mari on myös Sitran kouluttama Erätauko-fasilitaattori.

Osallistuminen

Tilaisuus pidetään virtuaalisesti, Zoom-linkki lähetetään osallistujille lähempänä tilaisuutta.

Tapahtuma on maksuton Pirkanmaan Ekonomien ja Boomi ry:n jäsenille

Ilmoittaudu 23.5. mennessä

Tervetuloa!

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Myynti päättyy
Määrä

Myynti päättyy 23.5.2021 23:59

Määrä:


Myynti päättyy 23.5.2021 23:59

Määrä:


Lippuja saatavilla

Ajankohta

Alkaa:  

25.5.2021 17:00:00

Päättyy:  

25.5.2021 18:30:00

Järjestäjä

Pirkanmaan Ekonomit

Lisätiedot

Natalia Niemi

0445396143

natalia.niemi@hotmail.fi

Tapahtumapaikka

Virtuaalinen - oma tietokone tai mobiililaite (Zoom)