Helsingin Ekonomit - Business Partners

Tapahtuman oletuskuva

WEBINAARI: Miten käyttöomaisuustieto tehostaa päätöksentekoa?

27.1.2021 09:00

Lämpimästi tervetuloa kuuntelemaan millä kaikilla tavoin on mahdollista hyötyä parhaista käytännöistä kalustonhallinnassa!

Juonipaljastuksena sen verran, että kustannussäästöt ja järkevämmät investoinnit ovat varmuudella näiden saavutettavien hyötyjen joukossa. 

Puhumassa ovat Trail Systems Oy:n Sara Tiittanen ja Antti Kirmanen. Trail Systems Oy on nopeasti kasvava suomalainen yritys, joka auttaa globaalisti asiakkaitaan ottamaan kalustonhallinnan parhaat käytännöt käyttöön.

Trail Systems kehittää kalustonhallinnan pilvipalvelu Trailia, jolla on jo yli 15 000 käyttäjää ja sen avulla seuratun kaluston arvo on yli 700 miljoonaa euroa. Trail Kalustonhallintaa käytetään useilla eri toimialoilla esittävistä taiteista valmistavaan teollisuuteen ja pelastusalalle. Heidän asiakkaitaan ovat mm. Kone, Martela, Yleisradio, Senaatti-kiinteistöt ja Lontoon National Theatre. Lisätietoja voit käydä katsomassa osoitteesta www.trail.fi

Osallistujille on tiedossa tiivis tietopaketti siitä miten niinkin yksinkertainen asia, kuin irtaimiston hallinta, voi tuottaa monenlaisia hyötyjä sekä operatiiviseen työhön, että päätöksentekoon. Asiakastarinoiden kautta on helppo verrata markkinoiden parhaita käytäntöjä juuri omaan tilanteeseen. 

Ohjelma

  • 9.00 Esittäytymiset ja Trail Systems Oy:n lyhyt esittely
  • 9.10 Kalustotiedon kerryttäminen käytännössä & kalustotiedon hyötykäyttö asiakastarinoiden kautta
  • 9.45 Kysymyksiä ja vastauksia
  • 10.00 Tapahtuma päättyy

Ilmoittautuminen viimeistään 27.1.2021 klo 8.30.

Järjestäjä: Business Partners

Paikkoja ei enää tarjolla.

Tämä webinaari on avoin kaikkien ekonomi- ja kylteriyhdistysten jäsenille.

Ajankohta

Alkaa:  

27.1.2021 09:00

Päättyy:  

27.1.2021 10:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki