Helsingin Ekonomit

Tapahtuman oletuskuva

Ilkka Halava: Työ ja arvon tuottaminen post-pandemian kaudella WEBINAARI + VIRTUAALIVERKOSTOITUMINEN

17.6.2020 13:00

Webinaari ja virtuaaliverkostoituminen

 

Työn ja arvon tuottaminen post-pandemian kaudella

Koronavirus iski, menivätkö skenaariot uusiksi? Eivät, mutta työn organisointi, välineet ja tavat ottavat huimia askeleita kohti tulevaisuuttaan. Ja kun työ muuttuu, niin muutos näkyy liikenteessä, kaupunkikuvassa ja kiinteistösijoittamisessa.

Moni ikoninen yritys on perustettu taantumassa, miksi? Kun valtavirta vaipuu kriisikoomaan, jotkut ryhtyvät onnistuneesti rakentamaan seuraavan ajan suuruutta. Miten markkinaa pitää katsoa ollakseen jälkimmäisten joukossa?

Talvi yllätti autoilijat ja korona huoltovarmuuden. Mitä onnistunut ennakointi tarkoittaa turbulentissa maailmassa, jossa muutamaan kymmeneen vuoteen ole luvassa tasaisia kasvun jaksoja?

halava_pressi_003.jpg (36 KB)

Tulevaisuuden oppaanasi toimii tulevaisuustutkija, monen organisaation luottosparraaja ja Suomen suosituin puhuja Ilkka Halava.

Tervetuloa!

Ilmoittaudu viimeistään 17.6. klo 12.30.

Järjestäjä: Helsingin Ekonomit

------------------------------

 

Brella-virtuaaliverkostoituminen

Verkostoidu virtuaalisesti!

Tapahtumapäivän (17.6.)  aikana ekonomiyhteisön jäsenten on mahdollista verkostoitua virtuaalisesti ja hoitaa päivän aikana jopa kymmeniä tapaamisia.

Brella-virtuaaliverkostoituminen tarkoittaa one-to-one virtuaalipikatapaamisia muiden osallistujien kanssa. Tapahtumaan ilmoittautuneet saavat käyttöönsä Brella-työkalun, jolla voi etsiä yhteisiä mielenkiinnonkohteita jakavia ihmisiä, ja sopia heidän kanssaan 15 minuutin virtuaalitapaamisia tapahtumapäivän aikana.

Saat noin viikkoa ennen ennen tapahtumaa sähköpostiisi linkin, jonka kautta pääset tutustumaan muihin osallistujiin ja sopimaan heidän kanssaan pikatapaamisia. Ota webinaaripäivästä kaikki irti!

brella_2019.png (509 KB)

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

17.6.2020 13:00

Päättyy:  

17.6.2020 14:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki