Helsingin Ekonomit - Päiväklubi

Tapahtuman oletuskuva

Ooppera Siegfried

19.5.2021 17:00

Suomen Kansallisooppera

Nibelungin sormus eli Ring on Richard Wagnerin neliosainen oopperakokonaisuus ja oopperan historian suurin teos. Siegfried on tetralogian kolmas osa. 

Sisarten välisestä rakkaudesta syntynyt Siegfried ei tunne pelkoa. Hän taistelee takaisin reininkullasta taotun sormuksen ja asettuu ylijumala Wotanin tielle.

Myyttinen Siegfried on kaikkivoipa: hän takoo voittamattoman miekan, tappaa lohikäärmeen, ymmärtää lintujen laulua ja herättää suudelmalla nukkuvan kaunottaren.

Siegfriedin sadunomainen tarina kulkee nykyajan levottomassa mielenmaisemassa, jossa steroideilla pumpatut lihakset ovat ihmisyyden mitta. Anna Kelon ohjaamasta ja Esa-Pekka Salosen johtamasta oopperasta voi odottaa kevään 2021 kohokohtaa.

Paikkoja on 45. Kaikki ryhmälle varatut paikat sijaitsevat permannolla. Myös avecit ovat tervetulleita. Pääsylipun hinta on 104 €/henkilö. Ilmoittaudu viimeistään 18.2.

Järjestäjä: Päiväklubi

____________________________

Koronatilanteesta johtuen liput jaetaan klo 16.20 alkaen ulkona Töölönlahden sisäänkäynnin läheisyydessä. Ole ajoissa, sillä liput tarkastetaan jo ulko-ovella. Jaamme osallistujille kasvomaskit. Maskeja on ostettavissa myös paikan päällä 1 eur/kpl. Sisätiloissa turvallisuudesta vastaa oopperatalon henkilökunta. Mikäli pandemiatilanne muuttuu, tiedotamme siitä erikseen.

 

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Myynti päättyy
Hinta
Määrä

Myynti päättyy 18.2.2021 23:59
104,00 €

Määrä:

104,00 €

Määrä:


Helsingin Ekonomien tapahtumiin voivat ilmoittautua kaikki jäsenyhdistyksemme sekä Suomen Ekonomien kylterijäsenet.

Tiesithän, että voit liittyä oman ekonomiyhdistyksesi lisäksi kaksoisjäseneksi Helsingin Ekonomeihin ja osallistua mm. noin 150 jäsentapahtumaan vuodessa.

Voit liittyä kaksoisjäseneksi näppärästi jäsenpalvelussa.

Ajankohta

Alkaa:  

19.5.2021 17:00

Päättyy:  

19.5.2021 22:25

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Suomen Kansallisooppera

Helsinginkatu 58
00250 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki