Helsingin Ekonomit - Taloudentekijät

Tapahtuman oletuskuva

WEBINAARI: Kaikki haluavat olla vastuullisia! Miksi moni epäonnistuu?

8.6.2021 09:00

”Jokainen yritys ja ihminen haluaa olla lähtökohtaisesti vastuullinen. Silti todistamme päivittäin tilanteita, joissa eettinen kompassi on ollut kadoksissa. Suurin haaste liittyy oman toiminnan kriittiseen tarkasteluun. Jokaisella yrityksellä ja ihmisellä on sokeita pisteitä, jotka estävät meitä toimimaan vastuullisesti, vaikka meillä ihmisinä tai yrityksinä olisi kuinka hyvät arvot."

Tartu mahtavaan tilaisuuteen vahvistaa osaamistasi vastuullisuudesta ja sen merkityksestä. Tämä esitys auttaa sinua sisäistämään vastuullisuuden merkityksen omassa toiminnassasi. Vastuullinen toiminta on noussut elinehdoksi yrityksen menestykseen. 

Niina Ratsula on vuoden 2019 vastuullinen vaikuttaja. Hän on tohtori, puhuja ja kirjailija, jolla on laaja osaaminen eettisen ja vastuullisen työelämän kehittämisestä. Niina toimi reilun vuosikymmenen pörssiyritysmaailmassa, vastaten lopulta Kemiran globaalista Ethics & Compliance ohjelmasta. Viimeiset kolme vuotta Niina on toiminut yrittäjänä, auttaen organisaatioita luomaan ja jalkauttamaan työelämän eettisiä pelisääntöjä.

Niinan missiona työelämässä on auttaa organisaatioita pukemaan lainsäädännöstä ja vastuullisuusviitekehyksistä nousevat vaateet aidoksi osaksi organisaation strategiaa ja yrityskulttuuria. Syvemmälle Niinan ajatuksiin pääset tutustumaan hänen kirjassaan Oikein toimimisen kulttuuri (Edita 2019). Saat ilmoittautumisen yhteydessä koodin - 25 % ostoedun lunastamiseen.

Ilmoittaudu viimeistään 8.6. klo 8.30.

Järjestäjä: Liikkeenjohdonkerho

Paikkoja ei enää tarjolla.

Tämä tapahtuma on avoin kaikille ekonomi- ja kylteriyhdistysten jäsenille.

Ajankohta

Alkaa:   8.6.2021 09:00
Päättyy:   8.6.2021 10:00

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki