Helsingin Ekonomit - Nuoret Ekonomit

Tapahtuman oletuskuva

Nuku hyvin - palaudu paremmin!

30.3.2022 08:30

Story Kamppi (5. krs.)

Lähitapahtuma

_________________________


Päivitys 17.1.2022

Tapahtuma on siirretty pidettäväksi keskiviikkona 30.3.2022. Tapahtumaan 17.1.2022 mennessä tehdyt ilmoittautumiset pysyvät voimassa ja uudesta tapahtumapäivästä viestitään ilmoittautuneille erikseen sähköpostilla.

_________________________

Onko unen odottaminen, iltapirteys tai päiväväsymys tuttua? Opiskeletko tai työskenteletkö aivojen sumupeitteessä huonosti nukutun yön jälkeen? Toivoisitko nukkuvasi paremmin, jotta työskentely olisi mukavampaa eikä väsymys paina? Jokin näistä edellä mainituista on meille kaikille varmasti tuttua.

Lyhytaikainen unettomuus on normaalia, mutta jos se pitkittyy, olisi omaa unettomuutta ja sen syitä hyvä tarkastella pintaa syvemmin. Unettomuudesta puhutaan tänä päivänä paljon ja hyvä niin. Myös Nuoret Ekonomit haluavat jäsenten nukkuvan hyvin ja palautuvan entistä paremmin nykyisessä informaatio- ja teknologia täyteisessä yhteiskunnassa, jossa nukkumisesta on yllättävän helppo nipistää.

Tässä aamupalatilaisuudessa kuulemme asiantuntijan neuvoja paremman unen saavuttamiseksi. Asiantuntijana toimii Pihlajalinnan Mielen hyvinvoinnin palvelun univalmentaja Veera Lange, jolla on pitkä kokemus unettomuuden lääkkeettömästä hoidosta ja univalmennuksista.

Tilaisuudessa kuullaan aamupalan merkeissä alkuun faktatietoa unettomuudesta, kunnes siirrytään käytännön vinkkeihin ja harjoitukseen. 

Paikkoja 25. Ilmoittaudu viimeistään 23.3.

Järjestäjä: Nuoret Ekonomit

---------------------------------------------------------------------

HUOM!

Edellytämme osallistujilta koronapassia ja suosittelemme vahvasti lähitapahtumien osallistujille kasvomaskin käyttöä. Lisäksi toivomme, että osallistujat tekevät koronan kotitestit, jotta tapahtumissa on mahdollisimman terveysturvallista. Osallistu lähitpahtumaan vain täysin terveenä ja oireettomana.

---------------------------------------------------------------------

Helsingin Ekonomien tapahtumiin voivat ilmoittautua kaikki jäsenyhdistyksemme sekä Suomen Ekonomien kylterijäsenet.

Tiesithän, että voit liittyä oman ekonomiyhdistyksesi lisäksi kaksoisjäseneksi Helsingin Ekonomeihin ja osallistua mm. noin 150 jäsentapahtumaan vuodessa.

Voit liittyä kaksoisjäseneksi näppärästi jäsenpalvelussa.

Ajankohta

Alkaa:  

30.3.2022 08:30

Päättyy:  

30.3.2022 10:00

Tapahtumapaikka

Story Kamppi (5. krs.)

Urho Kekkosenkatu 1
00100 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit ry

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki