Helsingin Ekonomit - Ekonominaiset

13.5.2020 17:30 - 13.5.2020 20:00 Kalliolan työterveys, Auditorio , Sturenkatu 11 , 00510  Helsinki

Miten hallitset stressiä? Miten koet työtunteet? SIIRRETÄÄN

----------------------------------------------

TAPAHTUMA SIIRRETÄÄN. Tämä ei vaadi osallistujilta toimenpiteitä. Uusi päivämäärä ilmoitetaan erikseen sähköpostilla.

Helsingin Ekonomit peruu jäsentapahtumia koosta riippumatta 31.5. saakka. Peruminen koskee tapahtumia, joissa osallistujia on paikalla. Kyseessä on varotoimi koronavirusepidemiassa. Tärkeintä meille on ihmisten hyvinvointi ja terveys.

----------------------------------------------

Illan ensimmäisessä teemassa pureudutaan stressiin. Aihetta esittelee Tarja Nummelin, jolta ilmestyy keväällä teemaan liittyen uusi kirja Hallitse stressiä. Hän avaa stressin syntymekanismia ja toimintaa sekä tarjoaa työkaluja, jotka auttavat palautumaan kuormittavista tilanteista nopeammin. Stressi kuuluu elämään, se saa meidät terästäytymään. Stressi on kuitenkin huono isäntä, ja siksi kyky säädellä stressiä on tärkeä osa hyvinvointia. Se on myös taito, jonka kuka tahansa voi opetella.

Illan toisessa esitelmässä Sari Kailanko käsittelee ”Työtunteet” näkökulmaa. Työssä voidaan kokea sekä hyvinvointia uhkavia että voimavaroja lisääviä tunteita. Tunteita koetaan usein vuorovaikutuksessa esimiesten, kollegoiden tai asiakkaiden kanssa. Koska usein pyritään ammattimaiseen, asiakeskeiseen työskentelytapaan, niin tunteiden huomiointi ja niiden vaikutus saatetaan aliarvioida työelämässä.  

Illan luennoitsijoina ovat Tarja Nummelin ja Sari Kailanko. Tarja Nummelin on psykologi ja psykoterapeutti. Hänellä on yli 25 vuoden työkokemus psykoterapiasta. Hän on työskennellyt kuntoutus- ja työterveyspsykologina, työnohjaajana sekä kirjoittanut kirjoja työstressiin ja esimiestyön psykologiaan liittyen.

Sari Kailanko on KTM ja psykologi. Hänellä on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus liike-elämästä, esimiestehtävistä ja johtoryhmätyöskentelystä. Hän tekee parhaillaan väitöskirjaa tunnekeskeisestä terapiasta, jossa tutkitaan ihmisten välistä vuorovaikutusta ja tunnekokemuksia. Hän toimii myös työpsykologina ja työyhteisöjen konsulttina.

Tapahtumapaikkana on Kalliolan työterveyshuolto, jonka toiminnasta lisää ja yhteystiedot löytyvät osoitteesta www.kalliolantyoterveys.fi.

Kalliolan työterveyden liiketoimintajohtaja Minja Pohjola, KTM, avaa tilaisuuden klo 17.30. Ennen tilaisuuden alkua klo 17.00 alkaen on tarjolla pientä purtavaa.

Tämä tilaisuus on tarkoitettu erityisesti työelämässä toimiville ja näkökulmana on työssäjaksaminen.

Paikkoja on 70. Osallistumismaksu on 25 euroa ja siihen sisältyvät luennot sekä Tarja Nummelinin uutuuskirja Hallitse stressiä – Tunnetaidoilla irti paineista (jaetaan tapahtumassa) sekä kahvitarjoilu. Ilmoittautumiset viimeistään 30.4.

Järjestäjä: Ekonominaiset

 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Helsingin Ekonomien tapahtumiin voivat ilmoittautua kaikki yhdistyksen jäsenet sekä Suomen Ekonomien kylterijäsenet.

Tiesithän, että voit liittyä oman ekonomiyhdistyksesi lisäksi kaksoisjäseneksi Helsingin Ekonomeihin ja osallistua toimintaamme mm. noin 150 jäsentapahtumaan vuodessa.

Voit liittyä kaksoisjäseneksi näppärästi jäsenpalvelussa.

Ajankohta

Alkaa:
13.5.2020 17:30
Päättyy:
13.5.2020 20:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Kalliolan työterveys, Auditorio
Sturenkatu 11
00510 Helsinki

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit ry

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki

Powered by Eventilla