Helsingin Ekonomit

Tapahtuman oletuskuva

Virtuaalinen aamukahvi-info: Kohti valmentavaa johtajuutta -verkkovalmennus

17.3.2021 08:00

Kohti valmentavaa johtajuutta -verkkovalmennus 

Virtuaalinen aamukahvi-info

 

Haluatko tutustua  valmentavan johtajuuden toimintatapaan, oppia käyttämään vahvuuksiasi, saada konkreettisia työkaluja omaan kasvuusi sekä valmentavalla otteella toimimiseen? Mikäli vastausksesi on kyllä, tämä info on sinua varten.

Aamukahvin mittaisessa infossa kuulet, mistä on kyse ja kuinka pääset hyödyntämään tämän jäsenedun. Linjoilla aiheesta keskustelevat Novetos Oyn toimitusjohtaja Jan Holst ja Helsingin Ekonomien toiminnanjohtaja Marjaana Töyli. 

 

Itse valmennuskokonaisuus kestää kuusi viikkoa ja koostuu seuraavista osa-alueista:

1: Tunnista vahvuutesi

Ensimmäisellä viikolla tutustut valmentavaan johtajuuteen, jota tarvitaan kaikilla työpaikoilla erilaisissa työtehtävissä. Tunnistat omat vahvuutesi sekä luot itsellesi kehittymispolun kohti valmentavaa johtajuutta.

 

Viikko 2: Merkityksen kokemus

Toisella viikolla pääset tutkimaan itseäsi syvemmin. Tarkastelet omien arvojesi ja valintojesi merkitystä. Pohdit, mikä vaikuttaa toimintasi taustalla. Pysähdyt tutkimaan syvimpiä motiivejasi ja opit tarkastelemaan käyttäytymisen kerroksia Johtamisen sipulimallin avulla.

 

Viikko 3: Tavoitteista toimintaa

Kolmannella viikolla fokuksessa on sinun tavoitteesi. Pohdit sinulle merkityksellisiä kehittymistavoitteita. Asetat tavoitteita ja suunnittelet askeleita niiden saavuttamiseksi. Harjoittelet priorisointia ja resurssien suunnittelua. 

 

Viikko 4: Katse ympärille

Neljännellä viikolla tarkastelun kohteena on valmentava vuorovaikutus. Opit erilaisia työkaluja ja menetelmiä, joiden avulla valmentava vuorovaikutus avautuu ja syvenee. Keskityt kysymiseen ja kuuntelemiseen ja teet harjoituksia omaa kasvuasi varten.

 

Viikko 5: Toisten kanssa eteenpäin

Viidennellä viikolla tunnistat muiden ihmisten ideoiden, näkökulmien ja tuen merkityksen omalla kehityspolullasi. Opit huomaamaan, mitä tarvitset ja keneltä voit saada mitäkin.

 

Viikko 6: Eväitä tulevaisuuteen

Kuudennella eli valmennuksen viimeisellä viikolla teet katsauksen, miten matkasi kohti valmentavaa johtajuutta on edennyt. Vahvistat suhdettasi oppimiisi työkaluihin, kirkastat omaa tapaasi toimia valmentavan johtajuuden oppien mukaisesti sekä rakennat jatkopolun tulevaisuuteen. 

 

 

Ajankohta

Alkaa:  

17.3.2021 08:00

Päättyy:  

17.3.2021 08:30

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki