Helsingin Ekonomit - Konsuliklubi

Tapahtuman oletuskuva

Muotoiluajattelu ja design-menetelmät liiketoiminnan kehittämisessä

3.11.2021 08:30

Webinaari

Tervetuloa muotoilun aamuun!

Mitä on muotoiluajattelu? Miten palvelumuotoilu eroaa liiketoimintamuotoilusta? Miksi liiketoiminnan kehittämisessä kannattaa hyödyntää muotoiluajattelua ja design-menetelmiä? Miten Suomen Vuokranantajat hyödynsivät muotoilua digistrategiassa?

Palvelumuotoilusta on tullut viime vuosina kiinnostava, osallistava ja vaikuttava tapa kehittää palveluita, prosesseja ja asiakaskokemusta. Muotoiluajattelusta ammentava ja muotoilun menetelmiä hyödyntävä kehittämisote poikkeaa perinteisestä liiketoiminnan kehittämisestä muun muassa siinä, että lopputuloksena saadaan parhaiden asiantuntijoiden – asiakkaiden, henkilöstön ja muiden keskeisten sidosryhmien – yhdessä tuottama näkemys tai lopputulos.

Marraskuussa sukellamme muotoiluajattelun ja design-menetelmien hyödyntämiseen liiketoiminnan kehittämisessä. Tutustumme mm. asiakasymmärryksen kehittämiseen design prosessin ja -menetelmien kautta, asiakastiedon analysoinnin ja tulkinnan keinoihin sekä muotoiluajatteluun perustuvaan strategian kirkastamiseen sekä palvelujen konseptointiin ja tuotteistamiseen.

Palvelumuotoiluosaamisen saloihin meidät johdattavat Legendium Oy:n johtava palvelumuotoilija Mari Unhonen ja Suomen Vuokranantajat ry:n viestintäjohtaja Liina Länsiluoto. Mari ja Liina valottavat muun muassa sitä, kuinka Suomen Vuokranantajat ovat työstäneet omaa digistrategiaa ja kanavasuunnitelmaa muotoilun keinoin syksyllä 2021. 

Koska muotoiluajattelu on aidosti käyttäjälähtöistä ja käyttäjien tarpeita kuuntelevaa, Mari ottaa ilolla vastaan ennakkokysymyksiä ja toiveita aamun sisällöstä.

Ohjelma

  • 08.30 - 10.15 Muotoiluajattelu ja desing menetelmät liiketoiminnan kehittämisessä/ Johtava muotoilija Mari Unhonen Legendium Oy ja Viestintäjohtaja Liina Länsiluoma Suomen Vuokranantajat Oy.
  • 10.15 - 10.30 Kysymyksiä, keskustelua
  • 10.30 Tapahtuma päättyy.

Ilmoittautuminen viimeistään 3.11. klo 8.00.

Tapahtuma on avoin kaikille ekonomiyhteisön jäsenille, lämpimästi tervetuloa muotoilemaan liiketoimintaa!

Järjestäjä: Konsuliklubi

Paikkoja ei enää tarjolla.

Tämä tapahtuma on avoin kaikille ekonomi- ja kylteriyhdistysten jäsenille.

Ajankohta

Alkaa:  

3.11.2021 08:30

Päättyy:  

3.11.2021 10:30

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki