Helsingin Ekonomit

Tapahtuman oletuskuva

Johda merkitystä WEBINAARI

17.4.2020 09:00

WEBINAARI

Johda merkitystä

Merkityksellisyyden kokemus on ihmisen inhimillinen perustarve. Jokainen meistä haluaa tehdä työtä, jolla on merkitystä. Teema on noussut kevään aikana raketin lailla tapetille työelämässämme. Arkiset ammatit ovat nousseet arvoon arvaamattomaan. Lisäksi etätyöskentely on tuonut uusia vaikeuskertoimia johtamiseen.

Miten pidämme yllä mielekkyyttä ja merkityksellisyyttä, kun talouskurimus painaa päälle? Miten huolehdimme ihmisten motivaatiosta, kun emme edes näe toisiamme?

Nyt on se hetki, jolloin johtajuutta tarvitaan. Ihmiset ovat valmiita venymään ja tinkimäänkin, kun he kokevat, että päätöksillä on merkitystä. Johtajana minun tulee kiinnittää muutamaan yksinkertaiseen seikkaan huomiota.

Webinaarissa pureudumme näihin muutamaan inhimilliseen seikkaan, jotka auttavat meitä luomaan toivoa ja yhteistä uutta tarinaa yli korona-ajan.

Puhujana on Pirjo Ahonen, joka on Johda Merkitystä -kirjan yksi kirjoittajista. Pirjo on sosiaalipsykologi, coach, työnohjaaja, ratkaisukeskeinen valmentaja.

Järjestäjä: Helsingin Ekonomit ja Novetos

Helsingin Ekonomit ja Novetos aloittavat artikkeli- ja webinaarisarjan järjestäen 4-5 webinaaria vuodessa. Webinaareissa Novetoksen asiantuntijat tarjoavat uusinta tietoa, toimivia työkaluja sekä näkemyksiä ja kokemuksia johtajuuden kehittämisestä. Avaamme vastuullisen johtajuuden teemaa pala kerrallaan.

novetos.png (30 KB)

Novetos on toiminut vuodesta 1997 suomalaisen johtamisajattelun ja kehittämisen eturintamassa. Ajattelumme nojaa positiiviseen ihmiskäsitykseen, positiiviseen psykologiaan ja yksilölähtöisyyteen. Olemme luoneet osallistavia menetelmiä arvoprosesseihin, olleet ensimmäisten joukossa tuomassa business coachingia, valmentavan johtamisen filosofiaa ja toimintamalleja Suomeen. Alusta asti olemme pyrkineet yhteiskunnallisesti laaja-alaiseen ja kestävään vaikuttavuuteen tekemällä työelämästä elämisen arvoista.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Tämä webinaari on avoin kaikille ekonomiyhdistysten sekä kylteriyhdistysten jäsenille.

------------

Tiesithän, että voit liittyä oman ekonomiyhdistyksesi lisäksi kaksoisjäseneksi Helsingin Ekonomeihin ja osallistua mm. noin 150 jäsentapahtumaan vuodessa.

Voit liittyä kaksoisjäseneksi näppärästi jäsenpalvelussa.

Ajankohta

Alkaa:  

17.4.2020 09:00

Päättyy:  

17.4.2020 10:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari
Oma tietokone tai mobiililaite

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki