Helsingin Ekonomit

Tapahtuman oletuskuva

Ketä sinä äänestät Helsingin Ekonomien puheenjohtajaksi?

12.10.2021 17:30

Webinaari

Helsingin Ekonomien puheenjohtaja valitaan marraskuussa. Talouselämän päätoimittaja Jussi Kärki tenttaa puheenjohtajaehdokkaita virtuaalisessa vaalitentissä. Tule linjoille, jotta tiedät ketä sinä äänestät.

 

Ehdokkaat

 

Marjo Koistinen

taloushallinnon lehtori, Laurea ammattikorkeakoulu

marjo-koistinen.jpg (50 KB)

”Talous, työllisyys, verotus ja koulutus ovat tärkeitä asioita minulle. Haluan edistää yhteistyötä järjestöjen ja työelämän sekä oppilaitosten välillä. Olen aluevaaliehdokas 2022 ja Vantaan Kokoomuksen varavaltuutettu 2021 - 2025 sekä VTK Kiinteistöt Oy hallituksen jäsen 2021 - 2025.”

 

Miikka Luukkonen

#rahapodi-host & Head of Business Sales, Nordnet

miikka-luukkonen2.jpg (155 KB)

"Veni - vidi – vici. Nostetaan ekonomit, kaupallinen ala ja samalla koko Suomi yhdessä nousuun! Tarvitaan siis ripaus digitaalista näkymystä ja uutta otetta siihen, miten yhteistyöllä, koulutuksella ja ennakkoluulottomalla asenteella saadaan tuloksia aikaan.  Siksi asetun ehdolle hallitukseen."

 

Vesa Putula

sisäinen tarkastaja, Puolustusvoimat

putula-vesa.jpg (240 KB)

”Näkemykseni on, että Helsingin Ekonomien hallinnossa tulisi olla myös edunvalvonnallisiin kysymyksiin perehtyneitä henkilöitä, jos katto-organisaatio Suomen Ekonomit (SE) mielletään luonteeltaan ekonomien edunvalvontajärjestöksi. Näin ollen Helsingin Ekonomeilla tulisi olla merkittävä rooli, kun SE:n palkansaaja- ja edunvalvontaroolia määritetään.

 

Ilmoittaudu viimeistään 12.10. klo 17.00

Järjestäjä: Helsingin Ekonomit

Paikkoja ei enää tarjolla.

Helsingin Ekonomien tapahtumiin voivat ilmoittautua kaikki jäsenyhdistyksemme sekä Suomen Ekonomien kylterijäsenet.

Tiesithän, että voit liittyä oman ekonomiyhdistyksesi lisäksi kaksoisjäseneksi Helsingin Ekonomeihin ja osallistua toimintaamme mm. noin 150 jäsentapahtumaan vuodessa.

Voit liittyä kaksoisjäseneksi näppärästi jäsenpalvelussa.

Ajankohta

Alkaa:  

12.10.2021 17:30

Päättyy:  

12.10.2021 18:30

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki