Helsingin Ekonomit - Nuoret Ekonomit

Tapahtuman oletuskuva

Alumniwebinaari Oulu: Kiertotalous ja vertaiskauppa

21.4.2021 09:00

Vertaiskauppa eli kuluttajien välinen kaupankäynti on merkittävä osa kiertotaloutta, joka tukee kestävää kuluttamista. Vertaiskauppa on muuttanut kuluttajien käyttäytymistä ja ostopolkua pysyvästi, ja on jatkuvasti kasvava osa kuluttajien rahankäyttöä. Lähes jokainen suomalainen vierailee verkon markkinapaikoilla kuukausittain.

Miten tämä kuluttajakäyttäytymisen muutos taipuu liiketoiminnaksi ja miten perinteiset toimialat pääsevät siihen mukaan? 

Tätä teemaa avaa Suomen suurimman C2C-kauppapaikan Tori.fi:n kumppanuuksista vastaava ja Oulun yliopiston kauppakorkeakoulusta ekonomiksi valmistunut Elina Rosenlund. Puheenvuorossaan Elina keskittyy vertaiskaupan rooliin kiertotaloudessa sekä sen kaupallisiin mahdollisuuksiin vahvasti vastuullisuuden ja kestävän kehityksen kulmalla. 

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki kylterit ja ekonomit kaupungista riippumatta. Mukaan voivat ilmoittautua myös kylterit ja ekonomit, jotka eivät ole ekonomiyhteisön jäseniä.

Ilmoittautuminen päättyy keskiviikkona 21.4. klo 8.30. 

Järjestäjät: Nuoret Ekonomit ja Finanssi ry

Tapahtuma on osa Helsingin Ekonomien alumniwebinaarisarjaa, joka järjestetään yhteistyössä eri kaupunkien alumni- ja opiskelijajärjestöjen kanssa. Tapahtumassa kuullaan kyseisestä kaupungista valmistuneen ekonomin tarina ja ajankohtainen teema.

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Myynti päättyy
Määrä

Myynti päättyy 21.4.2021 08:30

Määrä:


Myynti päättyy 21.4.2021 08:30

Määrä:


Suomen Ekonomit on kauppatieteellisen yliopistotutkinnon suorittaneiden sekä alan opiskelijoiden, eli kyltereiden, palvelu- ja etujärjestö. Jäsenet kuuluvat 25 ekonomiyhdistykseen ja 14 opiskelijayhteisöön ympäri Suomen.
Ekonomiyhteisön muodostavat Suomen Ekonomit, alueelliset ekonomiyhdistykset sekä alueelliset opiskelijayhteisöt.

Ajankohta

Alkaa:  

21.4.2021 09:00

Päättyy:  

21.4.2021 10:00

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki