8.5.2023 17:00 - 8.5.2023 19:00 rest Tekniska + Teams , Eriksgatan 2 , 00100  Helsingfors

Vad förväntar sig dagens unga (och vi andra) av framtidens arbetsplats?

8.5.2023 17:00

rest Tekniska + Teams

Välkommen på  Anders Stenbäcks föreläsning om framtidens arbetsplats. Stenbäck är tidigare chef på YIT och grundare av co-working kedjan Workery och han går igenom vilka millennialernas förväntningar är på sin arbetsgivare och framtidens arbetsmiljö.

Anders Stenbäck upplever att pandemin för många blev en stor omställning i arbetslivet, speciellt för de yngre i början av sin karriär. Så han började forska i framtidens arbetsplats för att bättre förstå hur pandemin kommer att påverka och har påverkat arbetsgivare och arbetsmiljöer. De som jobbar med informationsbaserat arbete kunde göra det varifrån som helst, men samtidigt visade det sig att kollegorna var en viktig del av vardagen.

–    Vi är sociala individer i behov av sparrning, nya idéer och utmaningar. Hur bäst kombinera detta så att individens behov förenas med företagets blir en central fråga som alla företag måste ta ställning till idag och hitta sina egna lösningar för, säger Stenbäck. Han kommer också att ta en titt på hur framtidens arbetsplats kommer att se ut, kanske mera som en mötesplats eller ett café, än långa rader av arbetsstationer.

Anders Stenbäck har arbetat 20 år på olika börsbolag i Finland och Norge, men är uppvuxen i Finland, Schweiz och Danmark. Stenbäck studerade vid Tekniska Högskolan och Teknologföreningen var hans andra hem.

andersstenback-28-E28093-kopio.jpg (526 KB)

Deltagandet är kostnadsfritt och det bjuds på en lätt matbit för dem som deltar på plats. Anmäl dig senast måndagen den 1 maj.

Föreläsningen är en del av TFiX avslutningsseminarium som Niords ekonom- och juniormedlemmar är välkomna att delta i.

Det finns inga fler platser.

Det finns inga fler platser.

Evenemangets tidpunkt

Börjar:  

8.5.2023 17:00

Slutar:  

8.5.2023 19:00

Organisatör

Ekonomföreningen Niord

Arrangör

Catarina Söderström

0400-138 528

niord@niord.fi

Evenemangsplats

rest Tekniska + Teams

Eriksgatan 2
00100 Helsingfors

Se större karta och ruttinstruktioner