Helsingin Ekonomit

Tapahtuman oletuskuva

KATSO TALLENNE: Ekonomi Summit 2023

Ekonomi Summit 2023 - Onni & Ilo

Tallenne on nyt katsottavissa!

 

Esiintyjät:

  • ONNEN ETSIJÄ: Enrico Annus, ylivääpeli, erikoisjoukkosotilas Enrico hakeutui Utin jääkärirykmenttiin asepalvelukseen, koska siellä voisi hypätä laskuvarjolla. Varusmiespalveluksen jälkeen hän hakeutui kansainvälisiin tehtäviin Afganistaniin, Belgiaan, Kosovoon ja Lähi-Itään. Kokemiensa traumaattisten tilanteiden myötä hän oivalsi jotain ainutlaatuista vuorovaikutuksesta, rakkaudesta ja kyvystä uskaltaa myöntää pelkonsa. Enrico kertoo, mistä ihminen voi löytää onnellisuutta ja iloa psyyken äärirajoilla.
  • MAAILMANPARANTAJA: Anttoni Aniebonam, CEO & Co-Founder, Veri Anttonin tulevaisuuden haaveet urheilun parissa muuttuivat kamppailuun terveyshuolien kanssa. Nykyään Anttoni ratkoo maailmanlaajuista terveyshaastetta, jolle hän on kollegoineen hankkinut yli 10 miljoonan rahoituksen. Miten omaksua muutokset osaksi elämää ja nähdä piilevä potentiaali onneen?
  • ROHKEUDEN LÄHETTILÄS: Sointu Borg, KTM, media-alan ammattilainen Rehellisen suora, huumorintajuinen ja sanavalmis Sointu innostaa uskomaan omaan tekemiseen nöyristelemättä. Vuoden 2021 Diili-voittaja ja tuttu kasvo YLE:n Kirjolla-sarjasta tunnetaan muuntautumiskykyisenä ja häpeilemättömänä media- ja tapahtuma-alan ammattilaisena, joka rohkaisee murtamaan menestystä hidastava ajatuksia. Sointu vastaa puheenvuorossaan kysymykseen: Miten säilyttää pilke silmäkulmassa suuria unelmia tavoitellessa? (katsottavissa 30.11.-10.12.2023)

 

Klikkaa "ILMOITTAUDU" ja saat sähköpostiisi linkin, josta pääset katsomaan tallennetta. 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Tämän tallennelinkin voivat tilata kaikki ekonomiyhteisön ekonomi- ja kylterijäsenet.

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki