3.12.2022 19:00 - 3.12.2022 21:50 Madetojan sali , 90100  Oulu

Kirka-musikaali - Hetki lyö

3.12.2022 19:00

Madetojan sali

Yhdessä kulttuurin pariin. Tarjoamme liput kauttamme jäsenhintaan 30 euroa kappale (myös avec). Hinta pitää sisällään pullakahvit väliajalla meille varatussa pöydässä.

Liput jaetaan Oulun Ekonomien edustajan kautta teatterin ala-aulassa noin puoli tuntia ennen esitystä.

Musikaali kaikkien suomalaisten rakastamasta laulajasta ja musiikkimaailman ikonista.

Kirka Kirill Babitzin on yksi Suomen menestyneimmistä artisteista. Hän oli maamme ensimmäinen oikea rocktähti, joka sai peräänsä villisti kirkuvat fanilaumat. Kirka oli venäläisen emigranttitaustansa vuoksi eksoottinen ilmestys tummine hiuksineen ja sinisine silmineen, hän oli täynnä karismaa ja kuin luotu tähdeksi. Oma suku ja perhe sisaruksineen olivat Kirkalle aina tärkeitä. Kirka lauloi persoonallisella äänellään tiensä suomalaisten sydämiin monipuolisesti rockilla, iskelmillä ja balladeilla heavyrockiakaan unohtamatta.

Musikaali on matka Kirkan vanavedessä 60-luvulta lähtien aina 2000-luvulle asti. Kirkan ohella tapaamme suomalaisen kevyen musiikin merkkihenkilöitä kuten Sammyn, Muskan, Dannyn, Katri Helenan, Kassu Halosen, Hectorin ja Pave Maijasen. Koemme esityksessä laulajan pitkän uran eri vaiheita, Euroviisujen ja Syksyn sävelten huumaa, menestystä, rakkautta ja suuria suruja.

Kirkaa esittää Voice of Finland -kisastakin tuttu valovoimainen tähti Ilari Hämäläinen. Musikaalissa kuullaan suuri joukko ikimuistoisia kappaleita, kuten Hetki lyö, Leijat, Hengaillaan, Surun pyyhit silmistäni, Kahden hullun matka, Daada Daada, Yli synkän virran, Puhelinlangat laulaa, Lumi teki enkelin eteiseen, Krokotiilirock ja Kirjoita Postikorttiin.

Tapahtuma on täynnä.

Tapahtuma täynnä

Paikkoja jäljellä


Tapahtumaan on jäljellä 0 paikkaa.

Ajankohta

Alkaa:  

3.12.2022 19:00

Päättyy:  

3.12.2022 21:50

Järjestäjä

Oulun Ekonomit

Tapahtumapaikka

Madetojan sali

90100 Oulu

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet