Helsingin Ekonomit - Konsuliklubi

Tapahtuman oletuskuva

Hybridi: Digitalisaatio ja data hallitusten agendalla sekä Konsuliklubin vuosikokous

20.11.2023 16:00

Allas Sea Pool, kokoustila Satama

Lähitapahtuma


Digitalisaation ja datan tarjoaminen mahdollisuuksien hyödyntäminen voivat parhaimmillaan olla keskeisiä strategisia arvonluonnin välineitä yrityksille. Mahdollisuuksista kumpuaa uudenlaisia toimintamalleja sekä täysin uudenlaista liiketoimintaa puhumattakaan mahdollisuudesta toiminnan virtaviivaistamisessa sekä resurssien suuntaamisessa paremmin ja kannattavammalla tavalla. 

Digitalisaatio itsessään ei ole valinta vaan must -  teknologia on muuttanut liiketoimintaa, arvonluontia ja työn tekemistä. Tämän vuoden aikana lisää löylyä digitaalisaation kiukaalle on lyönyt keskustelu generatiivisesta AI:sta ja chatGPT:n kaikkivoipaisuudesta.

Tuttua tarinaa? Näin varmasti on, mutta kuinka monessa yrityksessä tässä on aidosti onnistuttu? Tämä vaatii määrätietoista johtamista, rohkeaa ja kokeilevaa yrityskulttuuria ja strategisen tason suunnittelua. Entä millainen rooli hallituksella on yrityksen ohjaamiseen paremmassa digitalisaation ja datan hyödyntämisen polulla? 

Aiheesta saapuu puhumaan Konsuliklubin vuosikokoukseen Business Executive ja usean yrityksen hallituksessa vaikuttava hallitusammattilainen Anni Ronkainen. Anni on toiminut suoraan datan ja digitaalisaation ytimessä mm. Googlen maajohtajana sekä Kesko konsernin Chief Digital Officer roolissa.

Esityksen jälkeen pidämme Konsuliklubin vuosikokouksen. Vuosikokouksessa tehdään katsaus Konsuliklubin toimintaan, tutustutaan vuosisuunnitelmaan 2024 ja valitaan Konsuliklubin toimikuntaan uusia jäseniä tulevalle vuodelle. Kokoukseen voivat osallistua sekä kylterit että Helsingin Ekonomien jäsenet. Mikäli sinulle tulee mieleen kysymyksiä toimikunnan toiminnasta, ota yhteyttä puheenjohtajaan konsuliklubi@heko.fi.

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan Annin kokemuksista sekä osallistumaan Konsuliklubin vuosikokoukseen ja ensi vuoden toimintaan! Paikkana Allas Sea Pool

Tarjoamme Anni Ronkaisen puheenvuoron myös striimattuna  etäosallistujille. Striimiin voivat osallistua kaikki ekonomi- ja kylteriyhdistysten jäsenet. Saat liittymislinkin Zoom-striimiin automaattisella vahvistusviestillä heti ilmoittauduttuasi. Toimi pian ja varmista mahdollisuutesi kuulla Anni Ronkaisen esitys! Tätä tilaisuutta ei tallennetta.

Ohjelma

  • 16.00–16.30 ilmoittautuminen ja kevyt iltapala
  • 16.20 Zoom-yhteys etäosallistujille avautuu
  • 16.30–16.35 Tervetuloa, Konsuliklubi
  • 16.35–17.30 Digitalisaatio ja datalla johtaminen hallitusten agendalla, Anni Ronkainen
  • 17.30 Tilaisuus etäosallistujille päättyy
  • 17.30–18.00 Konsuliklubin vuosikokous
  • 18.00–18.30 Verkostoitumista ja ajatusten vaihtoa & lasilliset kuohuvaa.
  • 18.30 Tilaisuus paikan päällä päättyy.

Paikkoja on 30 lähiosallistujalle  joten varmista paikkasi ajoissa. Sitovat ilmoittautumiset paikan päälle viimeistään 19.11. 

Voit myös ilmoittautua Anni Ronkaisen puheenvuoroon, joka striimataan etäosallistujille. Etäosallistumismahdollisuus on avoin kaikille ekonomi- ja kylteriyhdistysten jäsenille. Etäosallistujana et osallistu toimikunnan vuosikokoukseen. Ilmoittautuminen etäosallistujaksi päättyy 20.11. klo 15.30. 

Tervetuloa!

Järjestäjä: Konsuliklubi

Paikkoja ei enää tarjolla.

Helsingin Ekonomien tapahtumiin voivat ilmoittautua kaikki jäsenyhdistyksemme sekä Suomen Ekonomien kylterijäsenet.

Tiesithän, että voit liittyä oman ekonomiyhdistyksesi lisäksi kaksoisjäseneksi Helsingin Ekonomeihin ja osallistua mm. noin 150 jäsentapahtumaan vuodessa.

Voit liittyä kaksoisjäseneksi näppärästi eLoungessa.

Ajankohta

Alkaa:  

20.11.2023 16:00

Päättyy:  

20.11.2023 18:30

Tapahtumapaikka

Allas Sea Pool, kokoustila Satama

Katajanokanlaituri 2A
00160 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki