Ruokakurssi
13.4.2023 17:30
GreenStar hotellin keittiö
Tervetuloa oppimaan, kokkaamaan ja viihtymään yhdessä!
Nyt on huikea tilaisuus oppia mestarilta fine-dining-tyyppistä ruoanvalmistusta! Illan aikana valmistamme ja nautimme yhdessä laadukkaan kolmen ruokalajin illallisen.
Kurssin vetäjänä toimii Gastropub Myllyn keittiömestari ja toinen omistaja Markku Ojala. Hän on Suomen Keittiömestareiden puheenjohtaja, Pohjoismaiden keittiömestareiden hallituksen jäsen, Kokkien maailmanliiton Suomen edustaja ja Suomen kokkimaajoukkueen hallituksen varapuheenjohtaja.
Kurssin voi ostaa ruokiin sopivan viinipaketin kanssa. Menulle sopivat viinit valitsee viinimestari Henri Pelkonen (BB Wines). Viinejä voi ostaa paikan päällä myös halutessaan myös laseittain.
Kurssin hinta on viinipaketin kanssa 60 euroa ja ilman viinipakettia 47 euroa. Hinta sisältää kolmen ruokalajin illallisen, opetuksen, reseptit sekä Gastropub Myllyn esiliinan. Kurssille voivat ilmoittautua Lahden Seudun Ekonomien jäsenet aveceineen.
Sitovat ilmoittautumiset 6.4. mennessä. Ilmoitathan samalla ruoka-ainerajoituksista, jotta menua voidaan suunnitella niiden mukaisesti.
Lisätietoja tapahtumasta: Piitu Vidgren (piitu@hitha.fi)