Helsingin Ekonomit - Päiväklubi

Tapahtuman oletuskuva

Teatteri: Ei kertonut katuvansa

11.4.2023 18:30

Helsingin Kaupunginteatteri, Suuri näyttämö

Lähitapahtuma

 

Kevään kiinnostavin kotimainen uutuusnäytelmä, Tommi Kinnusen romaaniin pohjautuva Ei kertonut katuvansa kertoo suomalaisnaisista, jotka työskentelivät Saksan armeijalle jatkosodan aikana. Välttääkseen vankileirin joukko naisia lähtee raskaalle ja vaaralliselle matkalle, toisiaan auttaen, valintojaan miettien.

Ei kertonut katuvansa on ajaton selviytymistarina. Se antaa äänen naisille, joidan tarinaa ei ole aiemmin kerrottu ja asettaa kappaleen Suomen historiaa uuteen valoon. Rankasta aiheestaan huolimatta se on ilmava ja kaunis vaelluskertomus - viiden vahvan naisen kulkuritarina, jota säestää lavalla nähtävärouhea livebändi.

Päärooleissa Heidi Herala, Aino Seppo, Ursula Salo, Seidi Haarla ja Lumi Aunio tekevät suuren urakan lähes koko kolmen tunnin ajan näyttämöllä olevana naisjoukkona.

Paikkoja on 40 osallistujalle. Myös avecit ovat tervetulleita. Pääsylipun hinta 45 on euroa/henkilö. Ilmoittaudu viimeistään 20.3.

Järjestäjä: Päiväklubi

Paikkoja ei enää tarjolla.

Helsingin Ekonomien tapahtumiin voivat ilmoittautua kaikki jäsenyhdistyksemme sekä Suomen Ekonomien kylterijäsenet.

Tiesithän, että voit liittyä oman ekonomiyhdistyksesi lisäksi kaksoisjäseneksi Helsingin Ekonomeihin ja osallistua mm. noin 150 jäsentapahtumaan vuodessa.

Voit liittyä kaksoisjäseneksi näppärästi eLoungessa.

Ajankohta

Alkaa:  

11.4.2023 18:30

Päättyy:  

11.4.2023 21:30

Tapahtumapaikka

Helsingin Kaupunginteatteri, Suuri näyttämö

Ensi linja 2
00530 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki