Helsingin Ekonomit

Tapahtuman oletuskuva

Kloonattu minä: Digitaaliset kaksoset, tekoäly ja sisällöntuotannon tulevaisuus

1.6.2023 09:00

Webinaari

Kirjallisuus, musiikki- ja viihdeteollisuus hyödyntävät jo digitaalisia äänikaksoisia (voice clones) sekä deepfake-teknologiaa uuden sisällön luomiseksi. Tekoälypohjainen tuotanto muuttuu erityisen kiehtovaksi, kun alamme luoda digitaalisia kaksoiskappaleita itsestämme, jotka elävät metaversumissa, puhuvat omalla tyylillämme ja tarjoavat meille ikuisen digitaalisen elämän.

Tule mukaan kuulemaan, millaisia digitaalisia kaksoiskappaleita kanssamme jo elää ja kuinka niiden avulla on rakennettu uutta liiketoimintaa. Kuulet myös esimerkkien kautta, kuinka tekoälyn avulla voit nykypäivänä luoda äänikloonin itsestäsi tai muuntaa oman kuvan animoiduksi avatar-hahmoksi vain minuuteissa.

Webinaarin jälkeen ymmärrät paremmin tekoälyavusteisen tuotannon tarjoamat riskit ja mahdollisuudet.

kristajantti.jpg (43 KB)

Webinaarin puhuja Krista Jäntti on EventuallyXR-yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja. Hänen erikoisosaamisalueenaan on metaversumiin ja tekoälyyn liittyvien uusien liiketoimintapalvelujen konseptoiminen sekä käyttäjäkokemusten suunnittelu ja tutkiminen. Hän on tutkinut virtuaalitodellisuuden kiehtovaa maailmaa jo vuodesta 2017 lähtien ja hankkinut ensimmäisen NFT:nsä (CryptoKitties) samana vuonna. Krista on tunnettu siitä, että hän on aina eturintamassa kokeilemassa ja hyödyntämässä uusimpia teknologioita. Lisäksi hänellä on laaja kansainvälinen verkosto teknologia-alan huippuosaajia, joiden kanssa hän käy säännöllistä keskustelua siitä, mihin suuntaan maailma on seuraavaksi menossa. Kristan jatkuva uteliaisuus ihmismieltä ja teknologiaa kohtaan auttaa häntä tunnistamaan tulevaisuuden trendejä.

Tervetuloa linjoille!

Ilmoittaudu viimeistään 1.6. klo 8.30.

Järjestäjä: Tulevaisuustyöryhmä, yhteistyössä BrainStormCorner

 

Tulevaisuusklubi on Helsingin Ekonomien Tulevaisuustyöryhmän kehittämä tapahtumakonsepti.

Tämä webinaari on avoin kaikille ekonomi- ja kylteriyhdistysten jäsenille

Ajankohta

Alkaa:  

1.6.2023 09:00

Päättyy:  

1.6.2023 10:00

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki