Helsingin Ekonomit - Hyvinvointiekonomit

Tapahtuman oletuskuva

Suunnistuksen maastoharjoitukset

5.6.2024 18:00

Lähitapahtuma

Suunnistus on sienestäjän, marjastajan ja retkeilijän perustaito! Suunnistustaitoisen ei tarvitse pysytellä merkityillä reiteillä, hänelle avautuu uusi maailma polkujen ulkopuolella.

Tähän suunnistuskurssiin kuuluu kaksi maastoharjoituskertaa, jotka toteutetaan kävellen. Ryhmät ovat pieniä, joten saat henkilökohtaista opastusta. Harjoitusten kesto on noin kaksi tuntia per kerta. Maastoharjoitusten ajankohdat ja sijainnit ovat:

  • Ke 5.6.2024 klo 18 Maunulan ulkoilumaja, Metsäläntie 9, 00620 Helsinki

  • Ke 12.6.2024 klo 18 Pirkkolan uimahalli, Pirkkolan Metsätie 6, 00630 Helsinki

Maastoharjoitukset ohjaa erä- ja luonto-opas, KTM Matti Niemelä.

Maastoharjoituskokonaisuuden hinta on 50 euroa. Maksu sisältää opastuksen lisäksi tarvittavat kartat ja lainakompassit. Ilmoittautuneille lähetetään tarkemmat ohjeet lähempänä. Paikkoja 15 osallistujalle. Ilmoittaudu viimeistään 31.5.

Tervetuloa suunnistuksen maastoharjoituksiin!

Järjestäjä: Hyvinvointiekonomit

Maastoharjoitukset on osa Hyvinvointiekonomien kaksiosaista suunnistuskurssia. Kurssikokonaisuuteen kuuluu maastoharjoitusten lisäksi webinaari suunnistuksen perusteista, joka toteutetaan 20.5.2024. Lue lisää webinaarista täältä. Maastoharjoituksiin voivat osallistua myös sellaiset henkilöt, jotka eivät osallistuneet webinaariin. Tällöin osallistujan on kuitenkin hyvä tietää perusasioita suunnistuksesta, kuten erilaiset kartat ja karttamerkit, kartanluvun, kompassin käytön suunnan ottamiseen, reitin suunnittelun ja turvallisuusasiat.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Helsingin Ekonomien tapahtumiin voivat ilmoittautua kaikki jäsenyhdistyksemme sekä Suomen Ekonomien kylterijäsenet.

Tiesithän, että voit liittyä oman ekonomiyhdistyksesi lisäksi kaksoisjäseneksi Helsingin Ekonomeihin ja osallistua mm. noin 150 jäsentapahtumaan vuodessa.

Voit liittyä kaksoisjäseneksi näppärästi eLoungessa.

Ajankohta

Alkaa:   5.6.2024 18:00
Päättyy:   12.6.2024 20:00

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki