Helsingin Ekonomit

Tapahtuman oletuskuva

Vastuullinen johtajuus: Inhimillinen tulosjohtaminen – kestäviä tuloksia ja hyvinvointia käsi kädessä

15.12.2022 09:00

Webinaari

Inhimillinen tulosjohtaminen: kestäviä tuloksia ja hyvinvointia käsi kädessä

Millaista johtamista menestyminen ja kestävien tuloksien tekeminen edellyttävät? Tämä on yksi kaikkien johtajien ja esihenkilöiden peruskysymyksistä. Webinaarissa Novetoksen valmentaja Jan Holst avaa inhimillistä tulosjohtamista ja ihmislähtöisen johtajan taitoja.

Ilmoittaudu viimeistään 15.12. klo 8.30.

Järjestäjä: Helsingin Ekonomit

___________________________

Helsingin Ekonomit ja Novetos järjestävät yhdessä vastuullinen johtajuus -artikkeli- ja webinaarisarjan. Webinaareissa Novetoksen asiantuntijat tarjoavat uusinta tietoa, toimivia työkaluja sekä näkemyksiä ja kokemuksia johtajuuden kehittämisestä. Avaamme vastuullisen johtajuuden teemaa pala kerrallaan.

___________________________

novetos.png (30 KB)

Novetos on toiminut jo 25 vuotta suomalaisen johtamisajattelun ja kehittämisen eturintamassa. Ajattelumme nojaa positiiviseen  ihmiskäsitykseen, positiiviseen psykologiaan ja yksilölähtöisyyteen. Olemme luoneet osallistavia menetelmiä  arvoprosesseihin, olleet ensimmäisten joukossa tuomassa business coachingia, valmentavan johtamisen filosofiaa ja toimintamalleja Suomeen. Alusta asti olemme pyrkineet yhteiskunnallisesti laaja-alaiseen ja kestävään vaikuttavuuteen tekemällä työelämästä elämisen arvoista.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Tämä tapahtuma on avoin kaikille kylteri- ja ekonomiyhdistysten jäsenille.

Ajankohta

Alkaa:   15.12.2022 09:00
Päättyy:   15.12.2022 10:00

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki