Helsingin Ekonomit - Ekonominaiset

Tapahtuman oletuskuva

PERUTTU: Kesäpäivä luonnon helmassa

27.6.2024 13:30

Krapi

Lähitapahtuma

 

Päivitys 17.6.: Tapahtuma on peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi. 

___________________________________________________

 

Haluatko lähteä tuulettumaan kehien ulkopuolelle ja osallistua saunan raikkaana yrttiretkeen, ruokailuun ja Arttu Wiskarin keikalle? Ekonominaiset tarjoaa raikkaan tuulahduksen kesäkuun loppuun ja vie teidät upealle Krapin alueelle Tuusulaan nauttimaan kesäpäivästä ja verkostoitumaan!

Aloitamme kesätapahtuman Krapihovista (Rantatie 2, Tuusula) klo 13.30 luonnonyrttiretkellä, jonka vetäjänä toimii Krapin oma yrttiguru Juha-Matti Tamminen.

Retken jälkeen klo 14.30 siirrymme saunomaan Järvisaunaan Krapin Onnelan alueelle (Rantatie 34, Tuusula). Saunajuomia tarjolla omakustanteisesti.

Meillä on klo 17.00 pöytävaraus Krapin kesäravintola Mankeliin, jossa alkuruoka on tehty yrttiretkemme antimista ja kuuluu osallistumismaksuun: Maalaisleipää, villiyrttipestoa, maitohorsma-pekoninyyttejä, friteerattua nokkosta, voikukka- kapriksia sekä paahdettua kananrintaa villiyrteillä marinoituna. Lisäksi voitte halutessanne hyödyntää omakustanteisesti Mankelin ala carte listaa, josta voitte tehdä paikan päällä tilauksia juomien ja pääruokien osalta. 

Ruokailun jälkeen siirrymme 'Keski-Uudenmaan Tavastialle' eli Krapin Pajalle, jossa Arttu Wiskari nousee puistolavalle klo 19.00. Konsertti on omakustanteinen (35,00 €/lippu) ja maksetaan paikan päällä, mutta lippuvarausten takia tulijoiden täytyy ilmoittaa osallistumisensa tapahtumailmoittautumisen yhteydessä. Krapin puistokonsertit ovat jo käsite ja hieno tapa viettää kesäiltaa! 

Tapahtuman osallistumismaksu on 40 €/hlö, joka sisältää yrttiretken, järvisaunan (jos et halua saunoa, voit nauttia olostasi järvenrantaterassilla) ja alkupalat Mankelissa. Voit valita, tuletko mukaan heti klo 13.30 vai liitytkö seuraamme vasta klo 14.30 saunomaan tai klo 17.00 Mankeliin. Ilmoita tuloaikasi ilmoittautumisen yhteydessä. Osallistumismaksu on kaikille sama saapumisajasta riippumatta.

Krapille pääset Tuusulanväylää pitkin aivan suoraan tai Lahdenväylää pitkin Keravan kautta ajaen. Julkisilla pääsee R-, Z- ja K-junilla Helsingistä Keravan asemalle reilussa 20 minuutissa. Juna pysähtyy Pasilassa ja Tikkurilassa. Keravan asemalta bussi 641 tuo Krapin eteen.

Paikkoja on 30. Ilmoittaudu viimeistään 12.6.

Aurinkoisesti tervetuloa!

Järjestäjä: Ekonominaiset

Paikkoja ei enää tarjolla.

Helsingin Ekonomien tapahtumiin voivat ilmoittautua kaikki jäsenyhdistyksemme sekä Suomen Ekonomien kylterijäsenet.

Tiesithän, että voit liittyä oman ekonomiyhdistyksesi lisäksi kaksoisjäseneksi Helsingin Ekonomeihin ja osallistua mm. noin 150 jäsentapahtumaan vuodessa.

Voit liittyä kaksoisjäseneksi näppärästi eLoungessa.

Ajankohta

Alkaa:   27.6.2024 13:30
Päättyy:   27.6.2024 21:00

Tapahtumapaikka

Krapi

Rantatie 2
04310 Tuusula

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki