Lähitapahtuma
Tämä vierailu on osa Oktoberfest-henkistä Dokakuu-tapahtumasarjaa, jossa vieraillaan eri yrityksissä ja tuottajien luona. Tällä kertaa luvassa on vierailu- sekä maistelutilaisuus The Helsinki Distilling Companyn viskikellariin.
The Helsinki Distilling Company toi takaisin Helsinkiin reiluksi vuosisadaksi kadotetun tislaamoperinteen vuonna 2014 ja valmistaa nyt premium ginejä, viskejä, lonkeroita ja muita juomia parhaista lähellä tuotetuista raaka-aineista - luovalla otteella höystettynä. Tämä käsityötislaamo aloitti kaupallisen toimintansa valmistamalla artesaaniginiä. Ensimmäiset viskit kypsyivät valmiiksi vuonna 2016 ja ne ovat siitä lähtien lunastaneet paikkansa ruisviskien ystävien keskuudessa. Nyt viskijulkistuksia on tehty jo 27 ja tislaamon ensimmäinen 10-vuotias ruisviski julkistettiin tämän vuoden syksyllä.
Kierroksella tutustutaan tislaamolla sijaitsevan viskikellarin toimintaan, tuotantoon sekä historiaan. Itse kierroksen jälkeen vierailijat pääsevät maistelemaan viskikellarin tuotteita alan ammattilaisen johdolla.
Älä jätä välistä tätä harvinaista tilaisuutta kokea erilainen tasting-elämys!
Huomioithan, että kierros alkaa tasan klo 13.00, joten olethan paikalla ilmoittautumassa jo klo 12.45. Tapahtuma päättyy noin klo 15.00.
Paikkoja on 30 nopeimmalle ja ilmoittautuminen viimeistään 23.10.
Järjestäjä: Nuoret Ekonomit
Tapahtumassa noudatetaan Turvallisemman tilan periaatteita.
Helsingin Ekonomien tapahtumiin voivat ilmoittautua kaikki jäsenyhdistyksemme sekä Suomen Ekonomien kylterijäsenet.
Tiesithän, että voit liittyä oman ekonomiyhdistyksesi lisäksi kaksoisjäseneksi Helsingin Ekonomeihin ja osallistua mm. noin 150 jäsentapahtumaan vuodessa.
Voit liittyä kaksoisjäseneksi näppärästi eLoungessa.