Helsingin Ekonomit

Tapahtuman oletuskuva

Vastuullinen johtajuus: Johtotiimi - Opi yhdessä, menesty yhdessä

13.12.2023 09:00

Webinaari


Tässä webinaarissa Novetoksen valmentajat Jukka Mannermaa ja Hanna Poskiparta jakavat vinkkejä siihen, miten johtotiimi voi varmistaa uudistumiskyvykkyytensä kompleksissa ja yllätyksellisessä toimintaympäristössä.

Jukka Mannermaa yhdistää valmennuksissa omaa johtamiskokemustaan ja valmennusosaamistaan. Hän valmentaa johtoryhmiä ja uudistaa johtamiskulttuureja. Jukan valmennuksille on tyypillistä syvä luottamus, avoin vuorovaikutus ja rohkea positiivinen haastaminen.

Hanna Poskiparran vahvuuksia ovat johtamisen, esihenkilötyön ja työyhteisöjen kehittäminen. Hanna on työpsykologi, jonka ydinosaamisia on mm. metataitojen valmentaminen, positiivinen psykologian kehittämisessä sekä psykologisen turvallisuuden kulttuurin rakentaminen.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 13.12. klo 8.30.

 

Järjestäjä: Helsingin Ekonomit

___________________________

Helsingin Ekonomit ja Novetos järjestävät yhdessä vastuullinen johtajuus -artikkeli- ja webinaarisarjan. Webinaareissa Novetoksen asiantuntijat tarjoavat uusinta tietoa, toimivia työkaluja sekä näkemyksiä ja kokemuksia johtajuuden kehittämisestä. Avaamme vastuullisen johtajuuden teemaa pala kerrallaan.

___________________________

novetos.png (30 KB)

Novetos on toiminut jo 25 vuotta suomalaisen johtamisajattelun ja kehittämisen eturintamassa. Ajattelumme nojaa positiiviseen  ihmiskäsitykseen, positiiviseen psykologiaan ja yksilölähtöisyyteen. Olemme luoneet osallistavia menetelmiä  arvoprosesseihin, olleet ensimmäisten joukossa tuomassa business coachingia, valmentavan johtamisen filosofiaa ja toimintamalleja Suomeen. Alusta asti olemme pyrkineet yhteiskunnallisesti laaja-alaiseen ja kestävään vaikuttavuuteen tekemällä työelämästä elämisen arvoista.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Tämä tapahtuma on avoin kaikille kylteri- ja ekonomiyhdistysten jäsenille.

Ajankohta

Alkaa:  

13.12.2023 09:00

Päättyy:  

13.12.2023 10:00

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki