Helsingin Ekonomit

Tapahtuman oletuskuva

Work to Belong – vähennä yksinäisyyttä työpaikallasi

2.6.2023 10:00

Webinaari


Työelämän yksinäisyydestä kärsii joka kymmenes suomalainen Työelämän yksinäisyys 2022 -barometrin mukaan. Toistuva yksinäisyys vaikuttaa työntekijän terveyteen ja hyvinvointiin sekä koko työyhteisön kulttuuriin, tuloksiin ja kommunikaatioon. 

HelsinkiMission Work to Belong -ohjelma auttaa työyhteisöjä tunnistamaan ja vähentämään yksinäisyyttä sekä lisäämään yhteisöllistä työkulttuuria. Work to Belong -sertifikaatti myönnetään organisaatioille, jotka sitoutuvat ohjelman tavoitteisiin ja toimenpiteisin yksinäisyyden helpottamiseksi.

Webinaarissa Work to Belong -ohjelman Aku-Pekka Laakso ja Silva Saulio kertovat, miten yksinäisyys näyttäytyy työyhteisöissä ja miten voisitte hyötyä Work to Belong –sertifikaatista. 

_l0a1921-aku-pekka-laakso-pieni.jpg

Aku-Pekka Laakso työskentelee HelsinkiMissiossa työelämän erityisasiantuntijana. Hänellä on pitkä työkokemus henkilöstöhallinnon ja -johtamisen tehtävistä eri yrityksistä.

_l0a1943-silva-saulio-pieni.jpeg

Silva Saulio toimii ohjelmavastaavana HelsinkiMissiossa oppilaitosten ja työyhteisöjen yksinäisyyden vähentämisen parissa.

HelsinkiMissio on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton sosiaalialan järjestö, joka täyttää tänä vuonna 140 vuotta.

Tervetuloa mukaan vähentämään yhdessä yksinäisyyttä!

Ilmoittaudu viimeistään 2.6. klo 09.30.

Järjestäjä: Helsingin Ekonomit

 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Tämä webinaari on avoin kaikille ekonomi- ja kylteriyhdistysten jäsenille

Ajankohta

Alkaa:  

2.6.2023 10:00

Päättyy:  

2.6.2023 11:00

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki