1.8.2024 18:00 - 1.8.2024 21:00 Pyynikin kesäteatteri , Jalkasaarentie 3 , 33230  Tampere

Pyynikin kesäteatteri: Karavaanari - Kaikkien kaveri

1.8.2024 18:00

Pyynikin kesäteatteri

Heikki Syrjän ja Riku Suokkaan käsikirjoittama ja Suokkaan ohjaama Karavaanari – Kaikkien kaveri on komedia ennakkoluuloista, ikiaikaisesta hyvän ja pahan taistelusta sekä yhteisön silmittömästä voimasta.

Omasta mielestään menestynyt näyttelijä Mikko Aarnela (Lari Halme) palaa kesäteatterin ensi-iltajuhlista ja todistaa kotimatkallaan murhan. Hän tajuaa olevansa rikoksen silminnäkijänä hengenvaarassa, ja joutuu pakenemaan. Mikko varastaa paniikissa matkailuauton ja joutuu keskelle elämänsä suurinta seikkailua. Mikon on pystyttävä sulautumaan monien karsastamaan, omalaatuiseen ja mystiseen heimoon: karavaanareihin.

Karavaanari – Kaikkien kaveri asettaa vastakkain stereotyyppiset mielikuvat eurooppalaishakuisesta trendi-Suomesta sekä siitä Suomesta, joka pystyy tyydyttämään päivittäiset tarpeensa yhdestä automarketista. Molemmat Suomet vieroksuvat toisiaan ja nauravat toisilleen halveksuvasti olematta syvimmiltään kuitenkaan kovinkaan kaukana toisistaan

Rooleissa Lari Halme, Kaisa Hela, Heikki Hela, Karoliina Vanne, Miia Selin, Aimo Räsänen, Jari Ahola, Marika Heiskanen, Carola Halme sekä nokialaisen Etunäyttämö-teatterin harrastajanäyttelijöit

Esityksen arvioitu kesto noin 2 tuntia 30 min.

Ikäsuositus yli 12-vuotiaille.

-----------------

Pyynikin kesäteatterin pyörivä katsomo on katettu. Sadesäällä kannattaa kuitenkin varautua sadetakeilla, sateenvarjojen käyttö on kiellettyä katsomossa esityksen aikana. Aurinkoisella ilmalla mukaan kannattaa ottaa mukaan hattu ja vesipullo.

Lipun hinta 30€ PME:n jäsen/avec sis. väliaikatarjoilun (ovh 56 €/hlö). Liput ovat riveiltä 13 -15.

Liput jaetaan ravintolan läheisyydessä klo 17.20- 17.50. 

Hyvä tietää ennen esitystä

Esityspäivinä teatterille pääsee keskustasta Nyssellä  (Keskustori-Tahmela). Muulloin lähin pysäkki on Rosendahl, josta on lyhyt kävelymatka teatterille. Ylimääräinen Nyssen vuoro Keskustorille lähtee Pyynikin kesäteatterilta teatteriesityksen päätyttyä.

Jos tulet omalla autolla, huomioithan että kesäteatterilla parkkitilaa on rajallisesti. Kadunvarsi- ja maastopysäköinti alueella on kielletty. Parkkipaikan täytyttyä emme voi taata pysäköintiä lähialueelle.

Tänä kesänä voit varmistaa autollesi paikan Pyynikin kesäteatterin omalle parkkipaikalle (Joselininniemi) ostamalla 10 euroa maksavan parkkilipun.

https://pyynikinkesateatteri.lippu.fi/webshop/webticket/eventlist

Huom! Scandic Hotel Rosendahlin lähellä oleville parkkialueille ei myydä parkkilippuja.

https://www.pyynikinkesateatteri.fi/teatteri/hyvatietaa.html

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen viimeistään 3.6.2024 mennessä.

Lisätietoja: Katriina Sievänen, p. 050 3498936

 

 

Tapahtuma on täynnä.

Tapahtuma täynnä

Ajankohta

Alkaa:  

1.8.2024 18:00

Päättyy:  

1.8.2024 21:00

Järjestäjä

Pirkanmaan Ekonomit

Lisätiedot

Katriina Sievänen

0503498936

katriinasievanen (at) gmail.com

Tapahtumapaikka

Pyynikin kesäteatteri

Jalkasaarentie 3
33230 Tampere

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet