25.10.2022 15:00 - 25.10.2022 16:15 , webbinarium  via din dator eller mobilapparat

Storytelling och brandstory

25.10.2022 15:00

Förmågan att berätta en bra berättelse är som att ha en giraff som husdjur medan alla andra går omkring med en golden retriever. Med andra ord blir du unik och oförglömlig.

Tyvärr så har väldigt få av oss giraffer som husdjur, eller kunskapen att berätta en effektiv berättelse i ett jobbsammanhang. Det är här som Christoffer Wahlberg kommer in. I webbinariet kommer Christoffer att dyka in i den spännande världen av storytelling både från en personlig synvinkel och från företagets synvinkel.

Vi kommer först att undersöka vad storytelling betyder i praktiken och vilka verktyg det finns att använda. Sedan ser vi på hur man från ett företagsperspektiv kan utnyttja dessa för att utveckla sitt brand, för att sedan lära oss hur man kan anpassa samma metoder för att förbättra sin personliga framgång och karriär, genom bättre kommunikation och storytelling.

Christoffer Wahlberg är den första i Finland att inneha MBA-examen i Wine and Spirits. Efter examen kallades han till Paris för att leda den internationella försäljningsutbildningen för LVMH – Louis Vuitton Moët Hennessys champagnehus. Där intresserade han sig för vikten av storytelling och varför de flesta företag i Finland inte ännu utnyttjar potentialen av storytelling i sin verksamhet. Christoffer har blivit en av de ledande utbildnings- försäljnings- och kommunikationskonsulterna och har varit med om att förändra försäljningsbudskapet i företag som Dior, Veuve Clicquot, Hennessy, Sephora och många andra.

Välkommen med för tips och nya tankar för din egen karriär och för ditt företags kommunikation och hör en intressant berättelse om internationella erfarenheter.

Anmälningen är öppen för alla ekonom-och studerandeföreningars medlemmar.
Välj önskat antal
Evenemang
Anmälningen avslutas
Antal

Anmälningen avslutas 25.10.2022 13:00

Antal:


Det finns platser lediga

Evenemangets tidpunkt

Börjar:  

25.10.2022 15:00

Slutar:  

25.10.2022 16:15

Organizer

Ekonomföreningen Niord

Arrangör

Catarina Söderström

0400-138 528

niord@niord.fi

Evenemangsplats

webbinarium
via din dator eller mobilapparat

Se större karta och ruttinstruktioner