8.6.2022 15:00 - 8.6.2022 18:30 Scandic Park

Ilo irti yrittäjyydestä – toiveikkaasti kohti tulevaa

8.6.2022 15:00

Scandic Park

Ilo irti yrittäjyydestä on AKY – Akavalaiset yrittäjät järjestämä perinteinen kesäkauden avaus, jossa inspiroivien esitysten lisäksi on tarjolla erinomainen mahdollisuus iloisiin kohtaamisiin ja verkostoitumiseen toisten akavalaisten yrittäjien kanssa.

Tervetuloa kuulemaan kiinnostavia puheenvuoroja yrittäjyydestä, myynnistä, itsensä johtamisesta ja kestävästä kehityksestä keskiviikkona 8.6. klo 15–21 Scandic Park Helsinkiin (Mannerheimintie 46).

15.00 Tervetulokahvit, illan juontaa Jari Elo, Suomen Ekonomien toiminnajohtaja  
16.00 Tervetulosanat Timo Saranpää, AKY – Akavalaiset yrittäjät ry puheenjohtaja
16.05 Keynote Miksi yrittäjän on osattava myydä – temppu ja miten se tehdään?
Mika D. Rubanovitsch, KTM, toimitusjohtaja Suomen Johtajatiimi, tietokirjailija, Suomen luotetuin myyntivalmentaja
17.00 tauko
17.15 Miten haastoin itseni oman kapasiteettini rajoille – 8 maratonia 8 päivässä 8 eri mantereella
Mika Lankila, DI, toimitusjohtaja Pyroll Group, maratoonari
18.00 Luontoliiketoiminnan kehittäminen ja planetaariset rajat
yrittäjätarina Saara Lilja, MMT, FM, toimitusjohtaja Emergenssi Oy, ekosysteemipalveluiden tuotteistaja
18.30 pientä purtavaa ja vapaata verkostoitumista


Tilaisuus on maksuton ja tarkoitettu kaikille AKYn jäsenjärjestöjen yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille. Tilaisuutta voi myös seurata striiminä.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Mika D. Rubonovitsch

eventilla-ruba.png (62 KB)

Mika D. Rubanovitsch on Suomen luotetuin ja uudistuvin myynnin kehittämisen, kasvattamisen ja valmentamisen kumppani sekä menestynein ja tuottavin tietokirjailija. Ruba on kirjoittanut myynnistä ja johtamisesta 11 menestyskirjaa, joita on maailmalla e-kirjat mukaan lukien jo yli 60 000 kappaletta. Ruba on Johtajatiimin omistaja ja kukkulan kuningas, joka tarjoaa asiakkailleen korkean profiilin esihenkilö- ja myyntitaitovalmennuksia sekä konsultointia, joissa korostuvat yli 20 vuoden tuoma kokemus, prosessiosaaminen ja todennettu vaikuttavuus. Johtajatiimi tunnetaan pitkäaikaisista strategisista kumppanuuksista ja luotettavuudesta. Ruba toimii aktiivisesti eri kanavissa keskustelijana ja keskustelun herättäjänä tavoitteenaan myynnin arvostuksen nostaminen Suomessa.

Saara Lilja

saara-linja-eventilla.png (72 KB)

Saara Lilja on Emergenssi Oy:n toimitusjohtaja, joka uskoo, että yhteiskunnan muutoksensietokyky ja joustavuus vahvistuvat kestävyysverkostojen ja toimialarajat ylittävän yhteistyön avulla. Emergenssin ydintavoitteena on tukea luontoliiketoiminnan kasvua Suomessa ja sen osaamis- ja strategiapohjan vahvistamista. Luontoon tukeutuvat ratkaisut voivat samanaikaisesti lisätä ihmisten hyvinvointia ja osaamista muutoksessa toimimiseksi. Lisäksi tämä vahvistaa ilmastonmuutoksen ennakointityötä ja edistää luonnon monimuotoisuuden tilaa. Saara on työskennellyt kestävän kehityksen parissa maa- ja metsätalousministeriössä ja ympäristöministeriössä sekä tehnyt kansallista ja kansainvälistä ilmasto- ja biodiversiteettipolitiikkaa.

Mika Lankila

mika-lantila-eventilla.png (86 KB)

Mitä tapahtuu, kun ns. tavallinen pulliainen haastaa itsensä oman kapasiteettinsa rajoille? Onko mitään mitään järkeä juosta 8 maratonia 8 peräkkäisessä päivässä 8 eri mantereella? Pitääkö "työhöntulotarkastuksen" todella olla näin kova? Juuri ennen koronaa toimitusjohtaja Mika Lankila juoksi ensimmäisenä suomalaisena Triple 8 Quest -juoksun hallituksen puheenjohtajan käskystä. Etelämantereelle päättynyt juoksu toi upean kokemuksen lisäksi oppia itsensä tavoitteelliseen johtamiseen. Mika yhdistää esityksessään näitä oppeja ja tekniikoita myös yritysmaailman tilanteisiin ja yrittäjämäiseen johtamismalliin.
Mika on toiminut laajasti eri toimialoilla niin konsulttina kuin yrittäjänä ja ollut mukana monessa ns. käänneyhtiössä pk-sektorilla. Nykyään hän toimii Pyroll Groupin toimitusjohtajana, joka on 110 miljoonan liikevaihdolla 600 työntekijällä yksi Suomen suurimpia perheyhtiöitä

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

8.6.2022 15:00

Päättyy:  

8.6.2022 18:30

Lisätiedot

Eeva Niskanen

045 260 2884

eeva.niskanen@ekonomit.fi

Tapahtumapaikka

Scandic Park