Helsingin Ekonomit

Tapahtuman oletuskuva

RESILIENSSI JA STRESSINHALLINTA: Firstbeat ja big data

21.5.2024 09:00

Webinaari


Stressillä on merkittävä vaikutus liiketoimintaan ja työelämää haastaa se, että yli miljoonan mitatun työpäivän mukaan unenaikaisessa palautumisessa on suurella osalla henkilöistä parannettavaa. Tiedetään mikrotaukojen hyödyt ja paikallaolemisen vaarat, mutta teemmekö arjessa riittävästi valintoja jotka vähentämään stressiä? Hyvinvoinnin tilannekuva voidaan mitata ja silloin jokainen näkee oman stressi- ja hyvinvointitilanteensa Firstbeat Life -sovelluksessa ja johto saa yhteenvedon yrityksen työhyvinvoinnista ja riskeistä.

Tässä webinaarissa käsittelemme myös hybridi- ja etätyön hyötyjä ja haasteita hyvinvoinnin ja suorituskyvyn näkökulmasta. Käymme läpi Firstbeatin mittavan Big Datan avulla, miten etätyö eroaa lähityöstä stressinhallinnan, unen ja liikunnan osalta, ja kuinka jokainen voi omilla arjen valinnoillaan tukea tehokkuutta ja työssäjaksamista sekä parantaa palautumiskykyään. 

 

Webinaarin puhujat

firstbeat_kotisaari_jaakko.jpg

Jaakko Kotisaari TtM
Johtava asiantuntija, Firstbeat Technologies Oy

Hyvinvoinnin ja liikunnan moniosaaja Jaakko Kotisaari on pitkän linjan firstbeatiläinen. Jaakko tuntee läpikotaisin Firstbeat Life -analyysin rivien välit, antaa syvälliset palautteet ja opastaa sydämen suuntaan lähteneet retkeilijät  terveyden ja hyvinvoinnin tielle vuosikymmenten osaamisellaan

 

firstbeat_juho.jpg

Juho Tuppurainen, KTM
Liiketoimintajohtaja, Firstbeat Technologies Oy

Juho Tuppurainen on työskennellyt hyvinvointipalveluiden globaalissa kentässä jo vuodesta 2002. Työhyvinvoinnin intohimoisena puolestapuhujana Juho luotsaa Firstbeatin missiota muuttaa työelämää energisemmäksi ja tehokkaammaksi yksi työntekijä kerrallaan.

 

Ilmoittaudu viimeistään 21.5. klo 8.30.

Tervetuloa linjoille!

Järjestäjä: Helsingin Ekonomit

 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Tämä webinaari on avoin kaikille ekonomi- ja kylteriyhdistysten jäsenille

Ajankohta

Alkaa:  

21.5.2024 09:00

Päättyy:  

21.5.2024 10:00

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki