Helsingin Ekonomit

Tapahtuman oletuskuva

Onko vastuullisuus rikki? Miten kääntää liiketoiminnan suunta näivettävästä uudistavaksi?

28.5.2024 08:30

Webinaari

Yritysten vastuullisuus on ollut jo pitkään tapetilla, mutta tästä huolimatta liiketoiminta aiheuttaa edelleen enemmän haittaa kuin hyötyä. Mikä on pielessä kestävyystyössä ja miten suunnan voisi kääntää näivettävältä polulta uudistavalle? Miten sosiaalisille ja ympäristöjärjestelmille luodaan mahdollisuudet elpyä ja kukoistaa ja tehdään samalla hyvää liiketoimintaa, joka kestää aikaa?

Viime vuosien kiihtyvä muutostahti vaikeuttaa toimintaympäristöä ja lisääntyvä vastuullisuussääntely monimutkaistaa kenttää entisestään. Uhkakuvien alle voi herkästi jäädä jumiin, mutta vaihtamalla näkökulmia ja ajattelutapaamme voimme löytää win-win-win ratkaisuja, joissa menestyksekäs liiketoiminta yhdistyy yhteiskunnan ja ympäristön hyvinvointiin.

Tässä webinaarissa kuulet, minkälaista transformaatiota tarvitsemme liiketoiminnassa rakentaaksemme kaikille hyvän elämän planeetan rajojen puitteissa. Webinaarissa käydään läpi, mitä tämä tarkoittaa yritysten strategisissa päätöksissä ja miten tätä transformaatiota johdetaan. Käydään myös läpi yrityksiä, jotka ovat jo valinneet vastuullisuuden uuden suunnan liiketoimintansa pohjaksi ja miten tätä muutosta toteutetaan.

michaela-ramm-schmidt.jpg

Webinaarin puhuja Michaela Ramm-Schmidt on vastuullisen liiketoiminnan neuvonantaja, jonka osaamisessa ja kokemuksessa yhdistyvät kestävän kehityksen eri näkökulmat, johtaminen ja liiketoimintaymmärrys. Hän toimii yrittäjänä WhyCo Oy:ssä, jossa hän auttaa yrityksiä ja sijoittajia tekemään hyvää liiketoimintaa tekemällä liiketoiminnalla hyvää. Hän on koulutukseltaan juristi, jonka lisäksi hän on suorittanut Henley Business Schoolin Executive MBA:n ja Aalto EE:n vastuullisen liiketoiminnan koulutusohjelman. Michaela on myös Henley Business Schoolin kouluttama Executive Coach ja hän suorittaa parhaillaan Henleyn Professional Certificate in Team and Systemic Coaching -tutkintoa.

Tervetuloa linjoille!

Ilmoittaudu viimeistään 28.5. klo 8.00.

Järjestäjä: Tulevaisuustyöryhmä, yhteistyössä BrainStormCorner

 

Tulevaisuusklubi on Helsingin Ekonomien Tulevaisuustyöryhmän kehittämä tapahtumakonsepti.

Tämä webinaari on avoin kaikille ekonomi- ja kylteriyhdistysten jäsenille

Ajankohta

Alkaa:  

28.5.2024 08:30

Päättyy:  

28.5.2024 09:30

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki