5.5.2022 09:30 - 5.5.2022 11:00 Webbinarium  via din dator eller mobilapparat

Analytik och automatisering av ekonomistyrning

5.5.2022 09:30

Webbinarium

Varje företag är ett teknologiföretag när det kommer till organiseringen av dess tjänster och processer. För att kunna göra det smart, måste företaget samt företagets ekonomistyrning förstå de grundläggande frågorna relaterade till analytik samt automatisering av ekonomistyrning.

I denna utbildning får deltagarna lära sig mer om vilka utmaningar ekonomistyrningsautomatiseringen har idag, och om dess möjligheter. Deltagarna kommer att förstå vad de behöver vara uppmärksamma på när de överväger ett företags ekonomiska förvaltningsarrangemang.

Utbildningen tar också upp exempel på att använda intelligent automation inom ekonomistyrningsrapportering i framtiden, och omfattar bl.a.:

Analytik:

  • Vinn med analytik
  • Hands-on trender inom data-analytik
  • Power BI grunder för verkställande ledare

Controlling

  • Controllerns verktyg

System-/företagsledning

  • Modern systemarkitektur
  • Hur automatisera

Automatisering och analytik

  • Trender
  • Genvägar
  • Verktyg

Jonathan Teir är en omtyckt utbildare och föreläsare inom ekonomisk automation, samt en mångsidig expert på teknikutveckling inom finanssektorn. Han har träffat tusentals företag och hjälpt dem inom frågor som rör systemarkitektur. Jonathan har varit med Greenstep under hela företagets tioåriga historia och ansvarar för Greenstep Oy's produktutveckling, automation och analytik och har grundat Greensteps analytik-tjänster, RPA verksamhet samt bibook.com. Han har medarbetat som utbildare på både universitet och företag, och har en bred erfarenhet inom innehållsproduktion för ekonomistyrningsautomation i olika medier.

Jonathan har en civilekonomexamen. På fritiden är han en datainsamlare, där han konstant letar efter nya informationskällor att analysera. Dessutom är han en aktiv marin scoututbildare.

Pris: kostnadsfritt

Webbinariedeltagandet är öppet för alla ekonom- och studerandeföreningars medlemmar.

Det finns inga fler platser.
Det finns inga fler platser.

Evenemangets tidpunkt

Börjar:  

5.5.2022 09:30

Slutar:  

5.5.2022 11:00

Organizer

Ekonomföreningen Niord

Arrangör

Catarina Söderström

0400-138 528

niord@niord.fi

Evenemangsplats

Webbinarium

via din dator eller mobilapparat

Se större karta och ruttinstruktioner