Helsingin Ekonomit - Konsuliklubi

Tapahtuman oletuskuva

Uusi ura mielessä? Näin onnistut ja erotut hakuprosessissa

11.12.2023 16:00

SAM Headhunting

Lähitapahtuma 


Rekrytointimarkkinat ovat viimeisinä vuosina käyneet kuumina. Erityinen boomi näkyi heti koronavuoden jälkeen, ja työpaikkoja vaihdettiin kiivaasti. Tämä vuosi on ollut puolestaan jarrutuksen aikaa, mutta edelleen osaajille on kysyntää. Iso osa avainpositioiden työhausta tapahtuu suorahakuyritysten kautta, sillä rekrytointi on vaativa prosessi niin työantajalle kuin työnhakijalle. Kaikkien etu on löytää oikea ”match” juuri yrityksen tilanteeseen, tiimiin ja kulttuuriin liittyen.

Millaiset asiat ovat pinnalla rekrytoinnissa juuri nyt? Millaisiin tehtäviin haut painottuvat ja millaista osaamista etsitään? Entä mihin suorahakuprosessissa kiinnitetään huomioita, millä keinoin voit rakentaa erottuvuutta muiden hakijoihin nähden?

Onko aihe ajankohtainen sinulle?

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan rekrytoinnin ajankohtaisista asioista sekä tutustumaan suorahakutoimintaan tule mukaan Konsuliklubin ja SAM Headhuntingin tilaisuuteen maanantaina 11.12. Tilaisuudessa SAM Headhuntingin Senior Partner Taru From kertoo suorahausta, pinnalla olevista trendeistä sekä antaa vinkkejä työnhakijalle. Lisäksi SAM Headhuntingin Senior Partner Nea Seppälainen-Ahlbom tulee kertomaan yrityskulttuurin merkityksestä rekrytoinnissa.

Lisäksi illan aikana voit varata SAM Headhuntingin suorahakukonsultilta 15 minuutin henkilökohtaisen sparrauksen liittyen LinkedIn-profiilin optimointiin! Ilmoita kiinnostuksesi ilmoittautumisen yhteydessä, aikoja on rajatusti ja ne annetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tilaisuuteen voit ottaa mukaan yhden ekonomikollegasi, joka ei ole Helsingin ekonomien jäsen. Tilaisuus järjestetään SAM Headhunting tiloissa Espoossa.

Ohjelma

  • klo 16.00 – 16.30 Ilmoittautuminen & glögit ja pientä purtavaa 
  • klo 16.30 – 16.40 Tervetuloa/Konsuliklubi 
  • klo 16.40 – 17.30 Suorahaun trendit ja mitä kannattaa työnhakijana huomioida, Senior Partner Taru From ja Senior Partner Nea Seppälä-Ahlbom
  • klo 17.30 – 18.30 Verkostoitumista ja henkilökohtaisia sparrauksia
  • klo 19.00 Tilaisuus päättyy.

Tilaisuudessa arvotaan 10 kpl Susa Nikulan Johtamislupaukset-kirjaa

Ilmoittaudu viimeistään 7.12.

Järjestäjä: Konsuliklubi

 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Helsingin Ekonomien tapahtumiin voivat ilmoittautua kaikki jäsenyhdistyksemme sekä Suomen Ekonomien kylterijäsenet.

Tiesithän, että voit liittyä oman ekonomiyhdistyksesi lisäksi kaksoisjäseneksi Helsingin Ekonomeihin ja osallistua mm. noin 150 jäsentapahtumaan vuodessa.

Voit liittyä kaksoisjäseneksi näppärästi eLoungessa.

Ajankohta

Alkaa:  

11.12.2023 16:00

Päättyy:  

11.12.2023 18:45

Tapahtumapaikka

SAM Headhunting

Keilaranta 1
02150 ESpoo

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki