Helsingin Ekonomit - Taloudentekijät

Tapahtuman oletuskuva

PERUTTU Miksi johdon terapiaa?

25.4.2024 08:30

Webinaari


Päivitys 17.4.

Valitettavasti webinaari joudutaan perumaan. Ilmoittautuneille viestitään aiheesta sähköpostitse. 

Työelämää sanotaan kuvastavan suorittamisen kulttuuri ja samalla riittämättömyyden kokemus. Tämä riittämättömyys koskettaa puhujamme kokemuksen mukaan myös johtajia ja pitkittyneenä voi johtaa uupumisen kierteeseen. Johtotehtävissä työskentelevä ei ole immuuni tälle ilmiölle.

Johdon terapia tukee johtajien mielen hyvinvointia ja mentaalista suorituskykyä. Se auttaa tunnistamaan kuormittumisen taustalla olevia sokeita pisteitä ja mahdollisen vahvan johtajan tautia.

'Miksi johdon terapiaa?' -webinaarissa käydään läpi, mitä johdon terapialla tarkoitetaan ja miten se eroaa muista johdon kehittämismenetelmistä. Saat myös käytännön vinkkejä kehomieli-yhteyden vahvistamiseen.

sirpan-kuva-003.jpg

Webinaarin puhujana toimii käyttäytymistieteilijä, kauppatieteiden maisteri ja psykoterapeutti Sirpa Karvonen, jolla on pitkä kokemus johdon ja esihenkilötyön kehittämisestä. Hän toimii valmennustyön ohella myös johdon psykoterapeuttina. Sirpan intohimona on huippusuorituksen yhdistäminen riittävyyden kulttuuriin. Hän tuo psykoterapian parhaat menetelmät erityisesti johdon vaativaan työhön.

Ilmoittaudu viimeistään 25.4.2024 klo 8.00.

Tervetuloa mukaan linjoille!

Järjestäjä: Taloudentekijät

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on tällä hetkellä suljettu.

Tämä webinaari on avoin kaikille ekonomi- ja kylteriyhdistysten jäsenille

Ajankohta

Alkaa:  

25.4.2024 08:30

Päättyy:  

25.4.2024 09:30

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki