Helsingin Ekonomit - Konsuliklubi

Tapahtuman oletuskuva

Irtiotto - Tarina toisesta mahdollisuudesta

24.1.2023 16:30

Allas Sea Pool

Lähitapahtuma 

Elämme materialismin kyllästämässä, näennäisen vapaassa maailmassa, jossa ihmiset jumittuvat kiireeseen ja uuvuttavat itsensä kaavoihin kangistuneilla elämäntavoillaan. Moni miettii, tässäkö tämä oli. Onko jo liian myöhäistä muuttua, vai voisiko sittenkin elää jotenkin toisin?

Kyllä voisi, sillä koskaan ei ole liian myöhäistä toiseen mahdollisuuteen! Kuitenkin moni meistä jää helposti jumiin lyhyen aikavälin tavoitteisiin, jotka kumpuavat muiden asettamista paineista ja odotuksista. Millainen voisi olla sinun irtiottosi kohti juuri sellaista elämää, jota haluat elää?

Petteri Kilpinen teki sen, mistä moni meistä haaveilee. Kun hän irtisanoutui arvostetusta työstä mainosalalalla, siitä käynnistyi hänen paikoin kivuliaskin matkansa kohti parempaa elämää. Vaikka irtiotto ei ole helppoa hän haluaa kannustaa myös muita muutokseen. Kokemuksistaan hän kirjoitti menestyskirjan Irtiotto – Tarina toisesta mahdollisuudesta (Tuuma-kustannus 2022).

Tule kuulemaan ja inspiroitumaan Petterin ajatuksista Konsuliklubin tilaisuuteen tiistaina 24.1. Allas Sea Poolille klo 16.30 alkaen! 

Ohjelma

  • klo 16.30 – 17.00  Ilmoittautuminen + kevyt iltapala
  • klo 17.00 – 17.10 Tervetuloa
  • klo 17.10 – 18.00 Irtiotto – tarina toisesta mahdollisuudesta /Petteri Kilpinen
  • klo 18.00 – 18.15 Yhteenveto ja keskustelua 
  • klo 18.30 Tilaisuus päättyy.

Petteri on utelias uuden tiedon metsästäjä, joka haluaa herättää ihmiset näkemään nykyisen työelämän uuvuttavat riskit. Hänen inspiroivien puheenvuorojensa ja valmennusten tarkoituksena on auttaa ihmisiä innostumaan paremmista työ- ja elämäntavoista, jotta heillä olisi aina energiaa niihin asioihin, jotka ovat heille tärkeimpiä. Hän puhuu hyvinvoinnista tavalla, joka saa jokaisen haluamaan muutosta. On mahdollista elää arvojensa mukaisesti ja tavoitella menestystä työelämässä, mutta ilman hyvää suunnittelua se ei toteudu. 

Irtiotto – Tarina toisesta mahdollisuudesta -tilaisuus käynnistää Konsuliklubin vuoden 2023 työelämän ilmiöihin ja odotuksiin sekä johtamisen muutokseen paneutuvan tapahtumien sarjan.

Paikkoja on 50 osallistujalle. Ilmoittaudu viimeistään 15.1.

Järjestäjä: Konsuliklubi

 

 

Helsingin Ekonomien tapahtumiin voivat ilmoittautua kaikki jäsenyhdistyksemme sekä Suomen Ekonomien kylterijäsenet.

Tiesithän, että voit liittyä oman ekonomiyhdistyksesi lisäksi kaksoisjäseneksi Helsingin Ekonomeihin ja osallistua mm. noin 150 jäsentapahtumaan vuodessa.

Voit liittyä kaksoisjäseneksi näppärästi eLoungessa.

Ajankohta

Alkaa:  

24.1.2023 16:30

Päättyy:  

24.1.2023 18:30

Tapahtumapaikka

Allas Sea Pool

Katajanokanlaituri 2 A
00160 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki