Helsingin Ekonomit

Tapahtuman oletuskuva

Liike on lääkettä: Ekonomin kunto 2023 – miten kuntosi kestää työelämän vauhdissa?

11.12.2023 08:15

Webinaari


Mitkä fyysisen kunnon osa-alueet ovat olennaisia, jos haluaa pysyä energisenä työelämässä ja arjessa yleensäkin? Miten omaa kuntotasoa voi kartoittaa ja mikä olisi tavoiteltava kunnon minimitaso, jotta arki ei ole pelkkää selviytymistä?

Tästä webinaarista saat potkua oman fyysisen kuntosi nostamiseen ja energisempään arkeen olitpa sitten aloittelija, aktiiviliikkuja tai himotreenaaja.

Webinaarissa pääset myös kuulemaan, mitkä olivat vuonna 2023 järjestettyjen ekonomien kuntotestien perusteella ekonomien vahvuudet ja kehityskohteet fyysisen kunnon saralla. Asiantuntijana toimii kuntotestauksen ammattilainen, Esportin kuntotestiaseman johtaja, KTM Jussi Pesola.

www_kolme-boxia-asettelu-500-x-600-500-x-600-px.jpg (32 KB)

Kuva: Jussi Pesola

Jussi Pesola antaa kuulijoille ideoita oman hyvinvointiosaamisen kehittämiseen fyysisen hyvinvoinnin kehittämisen näkökulmasta. Webinaari käynnistyy aktiivisella terveysteolla, joka starttaa päiväsi ja alkavan viikon energisesti käyntiin.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 11.12. klo 7.30. 

Tervetuloa mukaan virkistävään aamuwebinaariin!

--------------------------------------------------

Tämä webinaari on osa Liike on lääkettä -kokonaisuutta, joka on Helsingin Ekonomien ja Esportin yhteistyökonsepti. Tavoite on ylläpitää ja edistää ekonomien ja kyltereiden hyvinvointia. Liike on lääkettä koostuu webinaareista, artikkeleista sekä kuntotestitapahtumista ja ajankohtaisista jäseneduista.

----------------------------------------------------

Paikkoja ei enää tarjolla.

Tämä tapahtuma on avoin kaikille ekonomi- ja kylteriyhdistysten jäsenille.

Ajankohta

Alkaa:  

11.12.2023 08:15

Päättyy:  

11.12.2023 09:00

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki