Helsingin Ekonomit - Markkinointiekonomit

Tapahtuman oletuskuva

Google Analytics 4–Mistä uudistuksessa on kyse?

20.4.2023 08:30

Webinaari

Google Analytics 4 (GA4) tulee korvaamaan vanhan Universal Analyticsin (UA) kesällä 2023, mutta mitä se tarkoittaa käytännössä? Onko GA4 parempi, huonompi, vai sama asia, mutta uudella nimellä? 

Google asentaa kaikkiin vanhoihin Universal Analytics -tileihin päivitetyn GA4-tilin kevään aikana, joten siirtymä uuteen on jokseenkin väistämätön. Monelle organisaatiolle uusi mittausnäkymä voi olla puhdas pöytä, jolle uusi mittausrunko voidaan luoda. Uusien näkymien ja mittarien luominen ei kuitenkaan ole kaikille tuttu asia, sillä suurin osa meistä on aloittanut tilanteesta, jossa UA on jo asennettu ennestään, ja sitä on käytetty pääasiassa kampanjoiden tai tiettyjen sivujen liikenteen seuraamiseen.

Tässä webinaarissa keskustelemme uudesta GA4:stä, mittaamisesta, tietosuojasta ja aiheeseen liittyvistä kysymyksistä, joita sinulla ja muilla osallistujilla saattaa herätä tapahtuman aikana. Lisäksi webinaari tarjoaa käytännön vinkkejä markkinoinnin ja verkkosivuliikenteen mittaamiseen GA4:stä. Ilmoittaudu mukaan!


Kouluttajan toimii Nail Bedretdin, joka on digimarkkinoinnin ja analytiikan asiantuntija markkinointitoimisto Valveella. Hänellä on laaja-alainen kokemus digimarkkinoinnin ja analytiikan kehittämisestä eri organisaatioille.

Ilmoittaudu viimeistään 20.4. klo 8.00.

Järjestäjä: Markkinointiekonomit

 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Tämä webinaari on avoin kaikille ekonomi- ja kylteriyhdistysten jäsenille

Ajankohta

Alkaa:  

20.4.2023 08:30

Päättyy:  

20.4.2023 09:15

Tapahtumapaikka

Webinaari
Oma tietokone tai mobiililaite

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki