Helsingin Ekonomit - Digiekonomit

Tapahtuman oletuskuva

Menestyvä johtaja ja johtajan urapolku

3.4.2024 16:30

MPS-Yhtiöt

Lähitapahtuma

Tämä tapahtuma on suunnattu erityisesti johtajan urapolkua pohtiville, johtamistehtävissä jo työskenteleville, sekä IT-alan esihenkilö- ja johtotehtäviin suuntaaville.

Millainen on menestyvä johtaja? Mitkä ovat suomalaisten johtajien suurimmat haasteet ja menestyksen eväät? Entä miltä näyttää urapolku Suomen suurimpien yritysten IT-johtoon?

Tervetuloa kanssamme after workeille MPS-Yhtiöiden vieraaksi Keilaniemeen! Tapahtuman aikana keskitymme johtajuuteen: kuulemme tuoreen tutkimustiedon kautta mm. mitkä ovat johtajan menestyksen mittarit, missä ovat suomalaisten johtajien suurimmat kehittämisen kohteet, ja mikä menestyviä johtajia yhdistää. Lisäksi kuulemme ja keskustelemme urapoluista suomalaisten suuryritysten IT-johtoon upean uratarinan kautta.

Ohjelma

  • 16.30 - 17.00 Ilmoittautuminen, kevyt välipala ja verkostoitumista
  • 17.00 - 17.10 Tervetuloa, Johanna Farin, Digiekonomit
  • 17.10 - 18.00 Millainen on menestyvä johtaja? Tutkimuskatsaus suomalaiseen johtamiseen ja johdon menestyksen tekijöihin, Niilo Mäkelä, Director, MPS People Analytics
  • 18.00 - 18.45 Uratarina ja keskustelua: tie suomalaisten suuryritysten IT-johtoon, Jukka-Pekka Suonikko, Senior Executive Search Consultant, ICT and Technology Lead
  • 18.45 - 19.15 Keskustelua ja vapaata verkostoitumista
  • 19.30 Tapahtuma päättyy

Paikkoja 30 osallistujalle. Ilmoittautuminen viimeistään 27.03.2024.

Tervetuloa!

Järjestäjä: Digiekonomit

 

MPS-Yhtiöt: MPS on osaajien löytämisen, osaamisen kehittämisen ja paremman johtamisen asiantuntija. Ymmärrämme työtä ja elämää, koska tunnemme ihmisen. Autamme organisaatioita ja yksilöitä uudistumaan rekrytointien, johdon suorahaun, henkilöarvioinnin, johtamisen kehittämisen, verkko-oppimisen ja oman uran johtamisen palveluilla.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Helsingin Ekonomien tapahtumiin voivat ilmoittautua kaikki jäsenyhdistyksemme sekä Suomen Ekonomien kylterijäsenet.

Tiesithän, että voit liittyä oman ekonomiyhdistyksesi lisäksi kaksoisjäseneksi Helsingin Ekonomeihin ja osallistua mm. noin 150 jäsentapahtumaan vuodessa.

Voit liittyä kaksoisjäseneksi näppärästi eLoungessa.

Ajankohta

Alkaa:  

3.4.2024 16:30

Päättyy:  

3.4.2024 19:30

Tapahtumapaikka

MPS-Yhtiöt

Keilaranta 17 C
02150 Espoo

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki