Helsingin Ekonomit - Markkinointiekonomit

Tapahtuman oletuskuva

Monimuotoisuus hallitustyössä: Markkinointiekonomien tie hallitustyöhön

24.5.2024 09:00

Webinaari


Liity seuraamme inspiroivaan aamun webinaariin, jossa avataan ovia ymmärrykseen siitä, miten markkinointiekonomit voivat luoda polkunsa kohti ammattimaista hallitustyötä ja samalla tuoda arvokkaan lisän monimuotoisuuteen hallitustyöskentelyssä. Tämä tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden oppia, kuinka markkinointiammattilaiset voivat vaikuttaa hallitustyöskentelyyn ja rikastuttaa sitä uusilla näkökulmilla.

Osa 1: Monimuotoisuuden merkitys ja lisäarvo hallitustyössä

Aloitamme matkamme asiantuntija Katri Sipilän johdolla, joka valottaa monimuotoisuuden merkitystä nykypäivän hallitustyössä. Keskustelemme siitä, miten erilaiset näkökulmat – toimialat, sukupuolet ja ammatilliset taustat – voivat rikastuttaa päätöksentekoa ja johtaa yrityksiä kohti menestystä. Katri jakaa myös strategioita ja käytännön askeleita diversiteetin edistämiseksi hallituksissa, sekä kertoo, millaisia verkostoja tarvitset hallitustyössä menestyäksesi.

Osa 2: Markkinointiekonomien vaikutus ja kokemukset hallitustyössä

Seuraavaksi Anne Korkiakoski, markkinoinnin kummitäti ja kokenut hallitusammattilainen, jakaa oman inspiroivan tarinansa. Anne kertoo, kuinka hän on hyödyntänyt yli 30 vuoden markkinointi- ja viestintäkokemustaan hallitustyössä ja millaista hallitustyöskentely käytännössä on kun asiaa katsoo markkinoinnin silmälasien läpi. Anne valaisee myös mitä osaamista markkinointiekonomit tarvitsevat oman markkinoinnin erityisosaamisensa lisäksi hallitustyössä.

Webinaarin päättää Katrin ja Annen yhteenveto, jossa he jakavat avain opit ja neuvot siitä, miten osallistujat voivat hyödyntää oppimaansa ja ottaa askeleita kohti ammattimaista hallitustyötä.

Tämä webinaari ei ainoastaan valaise markkinointiekonomien polkua hallitustyöhön, vaan tarjoaa myös arvokkaita oivalluksia siitä, miten monimuotoisuutta ja markkinointiosaamista voidaan hyödyntää yritysten strategiassa ja päätöksenteossa. Liity mukaan oppimaan, verkostoitumaan ja ottamaan seuraava askel urallasi kohti ammattimaista hallitustyöskentelyä!

sipila_katri.jpg 
Kuva: Katri Sipilä

Varatuomari, HHJ PJ Katri Sipilä on hallitustyön ammattilainen, jolla on laaja kokemus työskentelystä pk- ja perheyritysten, start-upien, säätiöiden ja järjestöjen hallitustyössä. Sipilä on työskennellyt pitkään toimitusjohtajana kansainvälisellä musiikkialalla. Tällä hetkellä hän toimii johdon konsulttina, neuvonantajana, valmentajana, mentorina sekä kouluttajana mm. HHJ (hyväksytty hallituksen jäsen) -kursseilla.  Hänen erityisosaamistaan ovat strateginen johtaminen muutoksessa, IPR, yritysvastuu ja corporate governance.  Sipilä on Hallituspartnerit Boardprofessionals Helsingin partneri ja Boardman Advisors -ryhmän jäsen sekä tietokirjailija (Bärlund-Sipilä: Vastuullinen hallituksen jäsen, Kauppakamari 2023).

anne-korkiakoski.jpg 
Kuva: Anne Korkiakoski

KTM-tutkinnon Vaasan yliopistosta suorittanut Anne Korkiakoski on markkinoinnin ja viestinnän konkaritekijä, jolla on yli 35 vuoden monipuolinen kokemus alalta. Hän on toiminut uransa aikana muun muassa markkinatutkijana, konsulttina, kouluttajana sekä markkinointi- ja viestintäjohtajana Elisalla ja KONEella. Annella on takana myös 17 vuotta viestintä- ja mainostoimistotyötä (BNL ja Euro RSCG, joissa osakas ja toimitusjohtaja). Anne on tunnettu "markkinoinnin kummitätinä", erityisesti hänen panoksestaan perustettaessa Makes ry:tä ja toteutettaessa "Siksi markkinointia" -hanketta, jonka myötä hän on puhunut markkinoinnin merkityksestä yli 100 tilaisuudessa. Viimeiset 10 vuotta Anne on keskittynyt hallitustyöskentelyyn. Hän on tuonut ainutlaatuista näkemystään ja asiantuntemustaan useiden yritysten, julkisen sektorin organisaatioiden ja järjestöjen hallituksiin (mm. Vaasan Yliopisto, Lindström, Esperi, Kämp Group, Kalevala Koru).  Hän on todellinen esikuva markkinointiekonomeille, jotka pyrkivät laajentamaan uraansa hallitustyöhön.

 

Ilmoittaudu viimeistään 24.5. klo 8.30. Tervetuloa linjoille!


Järjestäjä: Markkinointiekonomit

 

Tämä webinaari on avoin kaikille ekonomi- ja kylteriyhdistysten jäsenille

Ajankohta

Alkaa:  

24.5.2024 09:00

Päättyy:  

24.5.2024 10:00

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki