Helsingin Ekonomit

Tapahtuman oletuskuva

Liike on lääkettä: Energisyyskysely – kuinka monta tuntia sinun energiasi riittää päivässä?

1.3.2024 09:00

Webinaari

Kuinka monta energistä tuntia sinulla on päivässäsi? Mitkä osiot elintavoissasi ja fyysisessä kunnossasi tuovat sinulle energiaa ja missä olisi kehitettävää? Entä mikä mahtaa olla energiaeläimesi – merileijona, kirahvi vai kenties aropupu?

Energisyyskysely on tutkittuun tietoon ja laajaan tietoaineistoon perustuva hyvinvoinnin työkalu, joka kertoo kuinka monta tuntia ja minuuttia elintapasi ja fyysinen aktiivisuutesi antavat sinulle energiaa päivääsi.

Osallistumalla webinaariin, sinulla on mahdollisuus tehdä henkilökohtainen energisyyskysely ja kuulla asiantuntijalta webinaarin yhteydessä, miten energisyyskyselyn tulosta kannattaa lähteä hyödyntämään oman energisyyden lisäämisessä.

Kun olet ilmoittautunut mukaan viimeistään 29.2. klo 12.00, saat  sähköpostiisi energisyyskyselyn*. Täytät energisyyskyselyn helposti omalla puhelimellasi ja tuloksen saat tarkasteltavaksi heti testin täyttämisen jälkeen.

*) Ilmoittautuessasi vahvistat, että saamme välittää sähköpostisi Esport Valmennuskeskuskselle tähän webinaariin liittyvän energisyyskyselyn lähettämistä varten. 

Asiantuntijana toimii Esport Valmennuskeskuksen johtajana toimiva, KTM Jussi Pesola.

Tervetuloa mukaan tähän energiatasojasi nostavaan webinaarikokonaisuuteen!

www_kolme-boxia-asettelu-500-x-600-500-x-600-px.jpg (32 KB)

Kuva: Jussi Pesola

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 1.3. klo 8.30 

Tervetuloa mukaan virkistävään aamuwebinaariin!

--------------------------------------------------

Tämä webinaari on osa Liike on lääkettä -kokonaisuutta, joka on Helsingin Ekonomien ja Esportin yhteistyökonsepti. Tavoite on ylläpitää ja edistää ekonomien ja kyltereiden hyvinvointia. Liike on lääkettä koostuu webinaareista, artikkeleista sekä kuntotestitapahtumista ja ajankohtaisista jäseneduista.

----------------------------------------------------

Paikkoja ei enää tarjolla.

Tämä tapahtuma on avoin kaikille ekonomi- ja kylteriyhdistysten jäsenille.

Ajankohta

Alkaa:  

1.3.2024 09:00

Päättyy:  

1.3.2024 09:40

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki