Helsingin Ekonomit - Kulttuuriekonomit

Tapahtuman oletuskuva

Merelliset kesäjuhlat ja elokuvakeskustelua Markus Selinin kanssa

13.6.2024 17:00

Bar & Pizza Boat Walrus

Lähitapahtuma


Kulttuuriekonomit kutsuvat sinut nostamaan maljan kesälle merellisessä tunnelmassa ja syventymään suomalaisen elokuvamaailman saloihin! Hietalahdessa sijaitsevan ravintolalaiva Walrusin kansi tarjoaa ainutlaatuiset puitteet kuulla yhtä Suomen menestyneintä tuottajaa, Markus Seliniä ammattimoderaattorin johdolla. Virkistävää juotavaa ei myöskään ole unohdettu. 

Tapahtumassa pääsemme kurkistamaan tuottajan uran käännekohtiin ja elokuvien synnyttämien tarinoiden taustoihin. Markus Selin avaa meille oven taiteen ja liiketoiminnan kohtaamispaikkaan, antaen arvokkaita oivalluksia siitä, mitä vaaditaan menestyksekkään elokuvan tekemiseen Suomessa.

Markus Selinin ura tuottajana alkoi jo 80-luvulla, jolloin hän yhdessä Renny Harlinin kanssa teki kansainvälisen seikkailuelokuvan Jäätävä polte. Sen jälkeen Selin on tavoittanut tuotannoillaan miljoonia katsojia Suomen elokuvateattereissa. Vuoden tuottajaksi hänet valittiin vuonna 1999. Hän toimii perustamansa Solar Filmsin vastaavana tuottajana ja hänen johdollaan yrityksestä on tullut Suomen johtava draamaa ja viihdettä tuottava yhtiö. Selinin tuottamien elokuvien lista on pitkä. Mukaan mahtuu muun muassa Vares-elokuvat, Kummeli-elokuvat, Mielensäpahoittaja-elokuvat sekä uusimpana lisäyksenä jättimenestystä niittänyt Myrskyluodon Maija.

Keskustelun moderaattorina toimii Matti Rämö. Rämö on Suomen Kuvalehden toimittaja, tietokirjailija ja kriitikko. Hän on erikoistunut tutkivaan journalismiin ja elokuvaan. 

Tule mukaan nauttimaan kesäisestä tunnelmasta, virkistävästä juomasta ja syventymään elokuvamaailman saloihin yhdessä alan legendan kanssa. Tämä tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden oppia, innostua ja nauttia elokuvan lumosta meren äärellä.

Huom! Tapahtuma järjestetään ravintolalaivan kannella säävarauksella. Todella heikon sään sattuessa tapahtuma voidaan perua tai tapahtumapaikka voi muuttua.


Ohjelma

  • klo 17.00 - 18.00 Ilmoittautuminen, rentoa verkostoitumista ja juotavaa.
  • klo 18.00 - 19.00 Elokuvakuskustelua, tuottaja Markus Selin & moderaattori Matti Rämö.
  • klo 19.00 - 20.00 Keskustelua/vapaata verkostoitumista.
  • klo 20.00 Tapahtuma päättyy ja kansi avataan muille asiakkaille. 


Paikkoja 36 osallistujalle. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 5.6.

Järjestäjä: Kulttuuriekonomit

Lippuja ei enää tarjolla.

Helsingin Ekonomien tapahtumiin voivat ilmoittautua kaikki jäsenyhdistyksemme sekä Suomen Ekonomien kylterijäsenet.

Tiesithän, että voit liittyä oman ekonomiyhdistyksesi lisäksi kaksoisjäseneksi Helsingin Ekonomeihin ja osallistua mm. noin 150 jäsentapahtumaan vuodessa.

Voit liittyä kaksoisjäseneksi näppärästi eLoungessa.

Ajankohta

Alkaa:   13.6.2024 17:00
Päättyy:   13.6.2024 20:00

Tapahtumapaikka

Bar & Pizza Boat Walrus

Hietalahdenranta 14
00180 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Järjestäjä

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki