Helsingin Ekonomit - Kehonkohentajat

Tapahtuman oletuskuva

Jarkko Kause: Ekonomi kuntoon ja Kehonkohentajien vuosikokous

14.12.2022 18:00

Hotelli Presidentti, Risto-kabinetti

Lähitapahtuma

Tervetuloa Kehonkohentajien vuosikokoukseen!

Vuosikokouksessa käydään läpi kuluneen vuoden toimintaa ja valitaan kerhojohtokunta seuraavalle kaudelle. Tarjolla on pientä purtavaa ja joulunalustunnelmaan sopiva kuohujuoma.

Vuosikokouksen jälkeen kuulemme kiropraktikko Jarkko Kausen esitelmän aiheesta Ekonomi kuntoon. Esitys käsittelee ekonomiterveyttä kokonaisvaltaisesta näkökulmasta; kehon, mielen ja ravinnon yhteisvaikutuksesta. Saamme kuulla käytännön asiaa lihasten ja nivelten sekä hermoston toiminnasta. Jarkko esittelee myös kiropraktiikkaa ja sen menetelmiä kehon huollossa. Jarkko on pitkän linjan ammattilainen ja tehnyt kiropraktikon töitä jo vuodesta 1991. Hän on toiminut uransa aikana useilla eri erikoislääkäriasemilla, yhteistyössä eri alojen erikoislääkärien, fysioterapeuttien, hierojien ja monien muiden terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. Voit lukea tarkemmin Jarkosta täältä.

Ohjelma

  • 18.00-18.15 Ilmoittautuminen
  • 18.15-19.00 Kehonkohentajien vuosikokous
  • 19.00-20.00 Ekonomi kuntoon!, Jarkko Kause
  • 20.00-20.30 Vapaata verkostoitumista

Kehonkohentajien johtokunnassa on tilaa uusille innokkaille jäsenille! Jos olet Helsingin Ekonomien tai Suomen Ekonomien kylteriyhdistyksen jäsen, voit hakea mukaan kerhojohtokuntaan. Järjestämme mielenkiintoisia ja monipuolisesti jäsenten kehoa ja mieltä kohentavia tapahtumia. Liikuntaan, terveyden ylläpitoon sekä yhdessäoloon liittyvät tapahtumat sekä webinaarit ovat ydintoimintaamme. Kerhotoimintaan koulutetaan, joten aiempaa kokemusta tapahtumien järjestämisestä tai luottamushenkilötoiminnasta ei tarvita. Tule mukaan mukavaan ja antoisaan toimintaan!

Mukaan mahtuu 30 nopeinta ilmoittautujaa. Ilmoittaudu viimeistään 6.12.

Järjestäjä: Kehonkohentajat

Helsingin Ekonomien tapahtumiin voivat ilmoittautua kaikki jäsenyhdistyksemme sekä Suomen Ekonomien kylterijäsenet.

Tiesithän, että voit liittyä oman ekonomiyhdistyksesi lisäksi kaksoisjäseneksi Helsingin Ekonomeihin ja osallistua mm. noin 150 jäsentapahtumaan vuodessa.

Voit liittyä kaksoisjäseneksi näppärästi jäsenpalvelussa.

 

Ajankohta

Alkaa:  

14.12.2022 18:00

Päättyy:  

14.12.2022 20:30

Tapahtumapaikka

Hotelli Presidentti, Risto-kabinetti

Eteläinen Rautatienkatu 4
00100 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki