Helsingin Ekonomit

Tapahtuman oletuskuva

Vastuullinen johtajuus: Miten johtaa itseä ja tiimiä paremmin kiihtyvässä työelämässä?

1.3.2023 09:00

Webinaari

Työelämän kiihtyminen on ilmiö, joka haastaa meitä kaikkia. Vauhdin kiihtymiseen liittyy työmäärän kasvua sekä vaatimuksia työn suunnittelusta ja uuden oppimisesta. Webinaarissa perehdytään siihen, mistä työelämän intensifikaatiossa on kysymys ja miten itseä ja tiimiä voi johtaa vauhdin kiihtyessä.

Ilmoittaudu viimeistään 1.3. klo 8.30.

Järjestäjä: Helsingin Ekonomit

___________________________

Helsingin Ekonomit ja Novetos järjestävät yhdessä vastuullinen johtajuus -artikkeli- ja webinaarisarjan. Webinaareissa Novetoksen asiantuntijat tarjoavat uusinta tietoa, toimivia työkaluja sekä näkemyksiä ja kokemuksia johtajuuden kehittämisestä. Avaamme vastuullisen johtajuuden teemaa pala kerrallaan.

___________________________

novetos.png (30 KB)

Novetos on toiminut jo yli 25 vuotta suomalaisen johtamisajattelun ja kehittämisen eturintamassa. Ajattelumme nojaa positiiviseen  ihmiskäsitykseen, positiiviseen psykologiaan ja yksilölähtöisyyteen. Olemme luoneet osallistavia menetelmiä  arvoprosesseihin, olleet ensimmäisten joukossa tuomassa business coachingia, valmentavan johtamisen filosofiaa ja toimintamalleja Suomeen. Alusta asti olemme pyrkineet yhteiskunnallisesti laaja-alaiseen ja kestävään vaikuttavuuteen tekemällä työelämästä elämisen arvoista.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Tämä tapahtuma on avoin kaikille kylteri- ja ekonomiyhdistysten jäsenille.

Ajankohta

Alkaa:  

1.3.2023 09:00

Päättyy:  

1.3.2023 10:00

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki