Helsingin Ekonomit

Tapahtuman oletuskuva

Tulevaisuuden johtaja

21.3.2023 08:30

Helsingin Ekonomien vuosipäiväwebinaari

Tulevaisuuden johtaja

Johtajien työ on usein yksinäistä ja repivää. Samaan aikaan johtajilla on vastuu tulevaisuudesta, ottaen kokonaisvaltaisesti huomioon myös työyhteisön, asiakkaiden ja sidosryhmien odotukset. Työelämän nopeutuva tahti pakottaa sopeutumaan  monenlaiseen johtamisen muutokseen, jossa täytyy uusiutua itsekin kiihtyvällä vauhdilla.

Tämän webinaarin aikana sukellamme tulevaisuuteen ja sen keskeisiin kehityskulkuihin johtajan näkökulmasta. Pureudumme johtajan taitoihin, jolla tulevaisuus -nimistä ongelmaa ratkaistaan. Tulevaisuus ei ole ongelma, joka ratkaistaan myöhemmin, vaan se on ongelma, joka ratkaistaan nyt.

Henri Hyppönen on tietokirjailija, yrittäjä ja luova johtaja, joka on vetänyt satoja organisaatioita ja valmentanut tuhansia johtajia. Henkka keskittyy valmennuksissaan käsittelemään tietoa, tulevaisuutta, tulevaisuuden liiketoimintaa sekä tulevaisuuden johtamista. Hän pureutuu syvälle siihen, miten muutoksiin voi vaikuttaa ja varautua.

Ilmoittaudu viimeistään 21.3. klo 8.00.

Järjestäjä: Helsingin Ekonomit

____________________________________________

Helsingin Ekonomit perustettiin 21.3.1935. Tuolloin yhdistyksen nimi oli Ekonoomiyhdistys. Vuosikymmenten aikana ekonomiyhdistyksiä syntyi lisää ympäri Suomea ja 1951 yhdistykset perustivat silloisen Suomen Ekonomiliitto Sefe ry:n. Nykyisin Ekonoomiyhdistys kantaa nimeä Helsingin Ekonomit ja Suomen Ekonomiliitto tunnetaan nimellä Suomen Ekonomit. Yhdessä rakennamme osaavaa ja kestävää huomista. Helsingin Ekonomit juhlistaa syntymäpäiväänsä vuosittain vuosipäiväwebinaarin muodossa.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Tämä tapahtuma on avoin kaikille kylteri- ja ekonomiyhdistysten jäsenille.

Ajankohta

Alkaa:  

21.3.2023 08:30

Päättyy:  

21.3.2023 10:00

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki