14.8.2022 17:00 - 14.8.2022 20:30 Laajavuoren kesäteatteri , Laajavuorentie 15 , 40740  JYVÄSKYLÄ

Laajavuoren kesäteatterin Amélie-musikaali

14.8.2022 17:00

Laajavuoren kesäteatteri

Amélie-musikaali Laajavuoden kesäteatterissa

Nauti kesästä Amélie-elokuvan musikaaliversion tahtiin Laajavuoren kesäteatterissa.

Tule yksin tai ota ystäväsi mukaan tai kerää mukava porukka ekonomijäsenistä ja ilmoittautukaa yhdessä. Väliajalla voit halutessasi verkostoitua muiden ekonomijäsenten kanssa.

Kutsu koskee myös Kylteri+ -jäseniä.

Yhdistys subventoi lipusta reilut 30 % ja lippuhan on muutenkin superedullinen ryhmähinnan vuoksi, oma kustannuksesi on vain 11 euroa (normaalisti 22 euroa), mihin hintaan Keski-Suomen Ekonomit tarjoaa sinulle vielä kahvin tai teen tai mehun JA suolaisen tai makean tarjottavan väliajalla ravintola Laajiksessa. Kahvittelijoille on tehty pöytävaraukset ravintolaan. 

Hinta: 11 euroa/jäsen, 11 euroa/avec.

Max. 2 henkilöä/ilmoittautuminen. 

Mukaan mahtuu varmuudella 40 ensimmäistä ilmoittautunutta.

Varasijalle ilmoittautuminen:

Mikäli kysyntää on enemmän kuin 40 hengelle, lisälippuja varataan teatterissa vapaana olevan kapasiteetin mukaan. Voit siis 40:nen ilmoittautuneen jälkeen ilmoittautua vielä varasijalle. Varasijalle ilmoittautuvilta ei peritä ilmoittautuessa maksua. Varasijalle ilmoittautuneille ilmoitetaan viimeistään maanantaina 1.8. oletko saanut lipun näytökseen. Jos saat vielä paikan näytökseen, maksu on suoritettava viimeistään vuorokauden kuluessa ilmoituksen saatuasi.

Sitovat ilmoittautumiset maksuineen viimeistään sunnuntaina 31.7.2022.

Väliaikatarjoilun vuoksi pyydämme sinua ilmoittamaan myös mahdolliset ruoka-aineallergiasi.

Ilmoittautumalla annat luvan nimitietosi ilmoittamiseen Laajavuoren kesäteatterille ja nimi- ja ruoka-aineallergiatietojesi ilmoittamiseen ravintola Laajikselle.

Nouda lippusi teatterilta viimeistään 30 minuuttia ennen esitystä eli kello 16.30 mennessä.

Lämpimästi tervetuloa!

 

Tietoja musikaalista:

Amélie Poulain on nuori pariisilainen tarjoilijatar, joka elää omassa mielikuvitusmaailmassaan, missä kaikki pienet asiat ovat ihmeellisiä. Hän omistaa elämänsä muiden auttamiselle ja muiden onnelliseksi tekemiselle, unohtaen kuitenkin, että on tärkeää myös elää itse ja olla onnellinen. Sen sijaan hänellä on pieniä nautintoja, kuten käden työntäminen syvälle viljasäkkiin, crème brûléen kuoren rikkominen lusikalla ja leipien heittely kanaaliin. Eräänä päivänä mieheltä nimeltä Nino Quincampoix putoaa valokuva-albumi, jonka Amélie ottaa talteen. Nino on samalla tavoin haaveissa elävä kuin Amélie. Uskaltaako Amélie puhua Ninolle ja palauttaa albumin? Lähde mukaan seikkailulle romanttiseen Pariisiin Montmarten kaduille. Tapaa matkusteleva puutarhatonttu, Des Deux Moulins-kahvilan tytöt, kultakala, hyppäämällä itsemurhautuva belgialainen turisti, Amélien isä sekä itse ihastuttava Amélie.

Musikaalin ohjaa Erika Hast, koreografina toimii Anne Joutsimäki ja musiikin sovituksesta sekä ohjauksesta puolestaan vastaa Nina Salonen apunaan Kaisa Halmemies.

 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Paikkoja jäljellä


Tapahtumaan on jäljellä 0 paikkaa.

Ajankohta

Alkaa:  

14.8.2022 17:00

Päättyy:  

14.8.2022 20:30

Järjestäjä

Keski-Suomen Ekonomit

Lisätiedot

Tapahtumapaikka

Laajavuoren kesäteatteri

Laajavuorentie 15
40740 JYVÄSKYLÄ

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet